15:05 ч.

20.03.17

2 мин.

0

1

0

Калоян Паргов пред младежи от движение „България днес": Този път от нашия избор зависи бъдещето на родината ни

от редактор |

Калоян Паргов пред младежи от движение „България днес": Този път от нашия избор зависи бъдещето на родината ни

"На 26 март изборът ни ще бъде исторически. Ще избираме между статуквото и перспективата за по-добър живот. Между това България да продължава да бъде просто територия на Балканите, за каквато ни смятат в момента някои висши европейски политици и съседите ни на юг или да бъде средноголяма държава в рамките на ЕС с висок стандарт на живот за гражданите й и водещо място сред страните от Стария континент". Това каза лидерът на БСП-София Калоян Паргов по време на среща с представители на Гражданско движение „България днес". В разговора участва и водачът на листата на „БСП за България" в 23 МИР Жельо Бойчев.


"Отново сме изправени пред важен избор. Пак сме на кръстопът, коментира още Калоян Паргов. - Често ни се случва в последните години. Но този път предизвикателствата пред нас са още по-големи. Отечеството е в опасност, както биха казали възрожденците ни. В опасност е заради управлението на държавата ни в последните 10 години. Заради липсата на далновидност, заради липсата на онова родолюбие, заради което героите ни са умирали за България, и заради липсата на мисъл за благото на народа ни. Сега търсим светлина в тунела, търсим брод, защото живеем в сложно и противоречиво време и се опитваме да намерим нашето място в целия този геополитически пъзел. Затова е толкова важен изборът ни на 26-и март".Водачът на листата в 23-и МИР Жельо Бойчев добави, че само с радикална промяна в управлението България може да се измъкне от дълбаката криза, в която се намира. „Ако някой си мисли, че сега просто ще сменим едно управление с друго и ще продължим по същия път, както досега, много греши, коментира той. - Светът се променя, ние сме част от тази промяна и само от нас зависи как ще съумеем да преведем държавата през нея. Цялата тази промяна обаче минава през активното участие на гражданите. Защото няма нищо по-добро от това да бъдеш полезен на страната си, на народа си, а оттам – на семейството си и на себе си. Нужно е сега да съберем енергията на цялото ни общество и да я насочим в правилната посока. Всичко е възможно, всичко е в наши ръце. Радвам се, че имаме възможност да се срещнем с толкова много млади хора от Гражданско движение „България днес". Ако се обединим, заедно можем да постигнем всяка цел. Важното е да сме искрени и убедени в това, което правим за родината си".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 19:08 · 20.03.2017
Партизан,калпазан,капиталист сe за бои стяга!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент