16:10 ч.

01.10.17

6 мин.

0

13

0

Герберите застанаха зад Делян Добрев (ОБНОВЕНА)

от редактор | редактирана в 13:12 на 01.10.17 |

Герберите застанаха зад Делян Добрев (ОБНОВЕНА)

Мерзко и недопустимо е да го съдят тези, които ни доведоха до няколко национални катастрофи, смятат те


Шефът на Народното събрание Димитър Главчев и знакови депутати, както и структури на ГЕРБ от страната застанаха зад Делян Добрев, който обяви днес, че се оттегля от политака.


"Делян Добрев е сред основните автори на идеята за саниране на многофамилни жилища, както и за намаляване на административната тежест. Просто факти....", написа Главчев във "Фейсбук".


"Морал и достойнство са категории. Тежки категории. Категории, в които не могат да се бият всички. Делян Добрев например показа, че на ринга и на живота, и на политиката е спечелил златни пояси и в двете, като без капка притеснение преодолява всеки противник, който опита да оспори титлите му по чест. От друга страна обаче имаме и други шампиони. Такива по мерзост и безсрамие. Те имат платинени, обсипани със скъпоценности отличия. Е да, с кафяв нюанс, но определено си личи, че са изпечени, подчертани мерзавци. Няма грешка. Тези същите днес си, мислят че са надделяли над Делян. ХА-ХА-ХА! И сега, за да ме разберат калните одежди правилно - предстои ви да видите наистина кой кум, кой сват, кой на булката брат.", коментира Георг Георгиев.


Не приемам оставката на Делян Добрев, като народен представител! Ще гласувам против!", категорична бе Десислава Атанасова.


Ето и становището на ГЕРБ-София: "Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. (Едмънд Бърк).


Водени от вярата, че за справедливостта трябва да се борим, Ние, членовете и ръководството на ГЕРБ-София, изразяваме пълната си подкрепа към нашия приятел, съмишленик и колега Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и достоен човек, беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации.
Не подлагаме под съмнение, че Делян ще спечели съдебните битки за истината, които му предстоят. Не подлагаме под съмнение и неговата невинност. Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо поредния опит за очерняне на един чист човек от страна на “другарите” от БСП.


Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо. Още по-недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените.


Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди силен и докажи чистотата ти с присъствието и действията си, а не с твоето отсъствие! Бъди твърд в борбата срещу злото от ляво, което вече близо век мъчи България! Ние заставаме редом с теб и ще те подкрепяме в твоята битка. Защото истината е една и тя ще излезе наяве.


От: Заместник-председателя на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова Областния координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов Народните представители от ГЕРБ в София Общинските съветници от ГЕРБ в Столична община Районните кметове от ГЕРБ е София Членовете и симпатизантите на ГЕРБ-София".


Позиция даде и ГЕРБ-Разград, която ви предоставяме:


До Изпълнителната комисия на ПП Герб Декларация от членовете на областната структура на ПП Герб - Разград Ние, членовете на областната структура на ПП Герб Разград, категорично заставаме зад нашия колега и народен представител Делян Добрев.


Ценим високо неговата морална постъпка, но изразяваме несъгласието си елементарни внушения от страна на БСП да стават повод, един доказано честен и почтен човек да им става заложник. В политиката доверието е от ключово значение и Делян Добрев е доказал, че може да го печели. Заради доверието на тези, които го избират, си струва да се противопоставим на всички опити за неговото оклеветяване.


Делян Добрев е човек с безспорни качества и компетентност, морал и добросъвестност и нелепи твърдения не могат да им опонират! Делян Добрев има нашата подкрепа! Призоваваме ръководството на ПП ГЕРБ да не приема оставката на Делян Добрев.


Младежи-ГЕРБ също излязоха с позиция, която ви предостявяме: 


В последните дни обществото ни става свидетел на поредната целенасочена атака и активно мероприятие, целящо да подрони авторитета на уважаван  политик и експерт, човек с доказани морални и нравствени качества.


Кампанията, насочена срещу председателя на Комисия по енергетика в 43-то  и 44-то НС, Делян Добрев, има характера на унизителни и добре познати на българите действия от недалечното минало - аферата Костинброд, която бе организирана и осъществена от същите тези "защитници" на морала днес - българските социалисти.


Ние, младите от ГЕРБ, добре си даваме сметка за целите на опозицията -  дестабилизирана държавата с действащи порочни практики. Най-добрата хранителна среда за БСП.


В създалата се ситуация около достойната постъпка на ГЕРБ и г-н Делян  Добрев да свалят политическото си доверие от градоначалник, неотговарящ на високите изисквания и потребности на града, който управлява хора със съмнителна репутация и слаба политическа стратегия, БСП нелепо се надпреварват в телевизионния ефир да се легитимират в публичния живот на конкретен регион, а оттам и в страната.


За нас действията им очевидно  имат за цел единствено да отклонят вниманието на гражданите от все по засилващите се вътрешно политически проблеми в социалистическата партия. ПП ГЕРБ има значително доверие и подкрепа сред гражданите на Хасково и това кара нашите опоненти да правят отчаяни опити за дискредитиране на актива и омаловажаване на усилията за просперитет и икономическото развитие на града и областта.


Ние, от МГЕРБ, стоим твърдо зад Делян Добрев. За нас той въплъщава качествата на истински народен представител - почтен, открит, отговорен и последователен в действията си по защита на интересите на своите  избиратели и всички граждани на областта, която представлява. Поздравяваме г-н Добрев и ГЕРБ-Хасково, че се разграничиха от действията
на кмета на града Добри Беливанов, които са в пълно противоречие с политиката и принципите, които ръководят и винаги са ръководили действията на ПП ГЕРБ.


Младите, активните и милеещи за бъдещето на своята страна хора днес отказват да се съгласят с опитите за дискредитиране на човек като Делян Добрев. Ние апелираме към него да преосмисли своето, макар и достойно, но според нас неотговарящо на желанията на българите, решение да се оттегли от политическия живот на страната!  Деляне, за да тържествува злото е необходимо единствено доброто да бездейства. Не осигурявай този комфорт!


Ето и становището на Жени ГЕРБ:


"Организацията на Жени ГЕРБ застава зад човека и политика Делян Добрев, но категорично се противопоставя на идеята за подаване на оставка. Оставката може да бъде морално-етически акт, само когато жертвайки себе си запазваш по-голямото, организацията, партията.


Тази оставка не е такава, защото умните, интелигентните и честни хора са ценност и богатство за партията. Без Делян няма да бъдем по-силна и значима структура, а напротив, ще загубим част от профила си, защото познаваме генезиса на темата и знаем, че вклиненият отвън проблем напрегна отношенията в организацията ни. Оставката на Добрев ще обслужи злокобния, долен, конспиративен план на БСП да ни "отстрелват" един по един и ще налее вода в мелницата на занимаващите се с подривна дейност леви партийни хакери. Вече знаем, че когато от БСП заговорят се понижават интелекта и демокрацията в цялото общество!


Едно от неприятните свойства на нашето време се състои в това, че тези, които изпитват увереност, са глупавите, а тези, които притежават въображение и мисъл, са изпълнени със съмнение и нерешителност”, е казал Бертран Ръсел и това в пълна сила важи за Делян и неговият подход към ситуацията и за бруталните, зли, нагли политически действия на опозицията.
БСП загубиха ликвидност и единственото, на което разчитат е саниране на стари идеи и стари политически конструкти, с мръсна агентурна игра и ползване на политически инжинеринг.


Когато нямаш собствена стойност, се мъчиш да отнемеш от другия и за БСП не е срам, че се превърнаха в смешен политически колаж, сига да откъснат парче от силата на ГЕРБ.
Организацията на Жени ГЕРБ не приема липсата на политичека коректност и отговорност в поведението на човека и кмета Беливанов, издигнат и подкрепян от ГЕРБ, възползвал се от значимостта и авторитета на партия ГЕРБ, защото познаваме всяка стъпка при създаването на организациите ни и пазим спомените си за всеки работен, труден, безсънен, миг от изминалите 10 години на партията ни, в които само заедно и с много труд сме успявали да устоим и да победим честно, и справедливо. Жени ГЕРБ не приемаме оставката на Делян Добрев и категорично заставаме от страната на честността и справедливостта!"


 


 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:51 · 03.10.2017
Dobrev e bogatasch fam mu bkp a toi gerber mnogi interesno hubava e 4e se mahna ravo boiko kraino vreme besche malko da gi rasdrusasch tvoite bigati gerberi
Потребител · 00:19 · 02.10.2017
Затова ГЕРБ и Делян Добрев са ви трън в очите!Да той е “корумпиран“,а русата,охранена пачавра Елена заслепена е самата света вода ненапита??!!Нагли,долни комунеги,престъпници!Трябва да се приеме закон за лустрацията,на тия дето все още продават родината ни за рубли и долари и непрекъснато и нескончаемо продължават със съботажът!!
Потребител · 00:13 · 02.10.2017
Всичките теа мерзости се случват защото вие комунягите сте изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба;
шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си,
безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви;
които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.
антигерб · 20:36 · 01.10.2017
Всички са като Добрев затънали в далавери и корупция, пазят си бизнеса , не че ги е еня за него, страхуват се истина и разкрития.
Дон Чичо · 19:37 · 01.10.2017
Това си е една чисто Мафиотска война за надмощие между клана на Дон Дилян Корлеоне и Дон Добри Беливано
А капо де тути капи Дон Бойко Капоне чака да види кой ще надделее за да вземе страна!
Потребител · 19:07 · 01.10.2017
Както се казва сред народа "алвасжията за бозаджията" или крадците и мошениците подкрепят крадците и мошниците. Логото на ГЕРБ би следвало да бъде два гарвана. Гарван, гарвану око не вади!
Потребител · 19:08 · 01.10.2017
@Потребител Защо ли хабиш народната нъдрост за тези...
Потребител · 18:33 · 01.10.2017
Триабвашe комуниститe и тиахната прeстапна идeологиа,ошe в 90г да бадат забранeни!Тази партиа опасно мутира,това са долнопробна шаика банди,които за пари,дори друг другиго можe да убиe!Това са родоотстапници и прeдатeли!
Потребител · 18:28 · 01.10.2017
Това на вас комуниститe,ама изобщо нe ви влиза в работа,ГЕРБ какво щe рeшат си e тиахна работа!Точно,виe бандититe болшeвики,кадeто оплиоскахтe даржавата,да бадeтe морални корeктиви,това e садо-мазо,това e извращeниe!Тoчно тази пача Елeна,коиато бeшe на хранилка при пeдала комунист Сeргeи,да дава и раси савeти,e това вeчe e наглост и мeрзост!
КОНГРАЧЮЛЕЙШЪН · 17:15 · 01.10.2017
Цвинокио задейства Шaйkaтa !!! Защото гарван на гарван, око не вади !!! Какво разбира бакълавърчето по музейно изкуство Делянчо от строителство и саниране??? Запитайте се, защо вашите майки и бащи нямат фирми за саниране като майката и бащата на Дилян Добрев??? Над 100 милиона евро са усвоили фирми на майка му и баща му само в Хасково! Назначил е роднини и познати съученици в цялата община Хасково как може някой изобщо да си помисли да го защитава???
Потребител · 17:14 · 01.10.2017
Как няма да го подкрепят от ШАЙКАТА !? Та нали това, което върши бакълавърчето по музейно изкуство Делянчо в Хасково, те вършат в своите райони!!! Ако той си подава оставката и поема вина, те трябва да го последват!!! А са свикнали милионите да се роят по сметките им!!! Суджук до суджука! Мъка и тормоз!!!!
Потребител · 16:13 · 01.10.2017
" Ние, от МГЕРБ, стоим твърдо зад Делян Добрев " --- твърдо отзад е опасно някой да ти стои.. Особенно ако сте повече. Пък може и да му хареса
Потребител · 16:11 · 01.10.2017
Айдеее. Почна се. Сега ще му кажат - " велик си остани" . Той ще каже - " НИЕ " . " Сърдит съм " . Почва голям цирк и накрая ще завърши с отсърдване и заклеймяване лошото бсп и комунистите. Както и подкрепа на " евроатлантическите ценности " които се мъчат да докарат в България
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент