ГЕРБ контрират: Братът на Стоилов спонсорирал ли е БСП?

ГЕРБ контрират: Братът на Стоилов спонсорирал ли е БСП? | StandartNews.com

Вярно е, че съпругата на кмета на Раднево е кметски наместник, но не е назначена от мъжа си, а през 2004 г. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ от МИР – Стара Загора Емил Христов във връзка с обвинение, което бе отправено от БСП.

Срещу нея никога не е имало никакви обвинения. Не е имало сигнали, не е имало проверки. Напротив, хората винаги са я харесвали и са я подкрепяли. Трябва ли при това положение един човек, който работи в интерес на хората и селото го подкрепя да бъде сменен, само защото е роднина на някой от управляващите в общината?", запита Христов. Според него това не може да се приеме като укоримо поведение. „Просто трябва хората, които работят да бъдат оставени да работят", каза Христов. Според него Драгомир Стойнев явно не познава нещата добре в региона на Стара Загора.

Знаете, че в Русе при акция беше арестуван един бизнесмен. Ние бихме искали да знаем този бизнесмен дали е правил дарения за предизборната кампания на БСП и ако е правил, най-вероятно е правил, как биха коментирали БСП тези пари и техния произход", заяви още Христов.

Всякакви внушения за това, което се случва в момента от страна на БСП, са просто стремеж да избягат от истините, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай