20:20 ч.

11.01.18

1 мин.

0

4

0

Борисов: България да е безпристрастен модератор на събитията в Европа

от редактор |

Борисов: България да е безпристрастен модератор на събитията в Европа

"Без Господ нищо не можем да направим, затова първо ще се обърна към Партиарха", така премиерът на България Бойко Борисов започна речта си по време на официалното откриване на председателството на България на ЕС.


"Имаме шест месеца да положим усилия не само за България, но и трябва да бъдем безпристрастен модератор на събитията и на случващото се в Европа. В същото време и за всеки българин трябва да остане усещането, че и ЕС прави нещо за него", призова премиерът. По думите му Крим, Словени и Харватия, както и много други са проблемите, с които ЕС и България трябва да се изправи. Към тях е и миграционния поток, миграционната криза, киберсигурност и редица други. Всичко това трябва да се реши през тези шест месеца, в които сме начело на ЕС", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.


"Мислех, че Туск се шегува с мен, че всеки ден е учил по едно изречение на български, за да произнесе днешната си реч, но той не се е шегувал", така премиерът коментира речта на председателя на Европейския съвет Доналд Туск.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

.,,.., · 04:11 · 12.01.2018
.,.,.,..,
Потребител · 12:00 · 12.01.2018
@.,,.., Луднъо, какво искаш да кажeш, бe? Колко пъти публикуваш такива празни комeнтари? Иди в психото! Взимаи мeрки.
Потребител · 22:47 · 11.01.2018
Борисов знаe ли какво e модeратор?
Потребител · 11:59 · 12.01.2018
@Потребител Ха ха ха, някои тук си мислят, чe ставa дума за модeрeн.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент