21:55 ч.

03.03.17

1 мин.

0

5

0

3000 стихотворения раздаде БСП в Силистра

от редактор |

3000 стихотворения раздаде БСП в Силистра

Да се борим за бъдещето на България, призова водачът на листата Стоян Мирчев


Младежкото обединение в БСП - Силистра раздаде над 3 000 стихотворения на жители и гости на града по повод Националния празник на България - 3 март. В избора на младите социалисти личаха почти всички имена на гениалните български поети от епохата, белязала с творчеството си борбата за освобождението. ,Водачът на листата Стоян Мирчев, членове и симпатизанти сведоха глави в знак на признателност и поднесоха венци и цветя пред паметниците на Стефан Караджа, кап. Георги Мамарчев и великия руски писател Лев Толстой в града.„Днес честваме Националния празник на България - един огромен подвиг на българския дух и на помогналите ни братски народи. Повече от всякога трябва да сведем глава пред героите, защото днес отново трябва да се борим за бъдещето на България", заяви водачът на листата на „БСП за България" в Силистра Стоян Мирчев.


,


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:52 · 21.05.2017
Наясно сме,че според БКП„БСП асфалт не се яде?!А да не би да са почнали да ядат стихове,червените пенсионери,че сте минали на подобна стръв??
Потребител · 11:58 · 21.05.2017
Вие от 100 години насам само се борите и нищо не правите!Мийлюзи с мийлюзи!Безполезници,шампиони в лаенето и нищоправенето!
Потребител · 11:54 · 21.05.2017
Те май приказваха за пенсии,за пари,ама този проблем ги интересува само когато ножът на глада опре собственният им кокъл!Интересно,че само в България нямат свършване лудите,дето си хвърлят парите с торбите на измамниците през терасите и дето продължават да си давът гласът на другите измамници с разветите имена и с хилядите,фалшиви стихове!!
Дървен Философ · 08:35 · 06.03.2017
Ти би ли върнал откраднатото на тяхно място?
Потребител · 03:18 · 04.03.2017
Защо не върнат откраденото, стиховете няма да компенсират пораженията, нанесени от тази партия от престъпници
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент