Версия: Анита пробвала да спаси мъжа си

Версия: Анита пробвала да спаси мъжа си | StandartNews.com

Скандалната миска Анита Мейзер, задържана за убийството на съпруга си Николай Димов, може да се е опитала да го спаси в последния момент. Това гласи една от неофициалните версии за смъртта на културиста, който най-вероятно е починал при екстремни садо-мазо ласки. Според непотвърдената информация при бурния и екстремен секс Николай бил стегнат с т.нар. свинска опашка. Когато видяла, че мъжът й се задушава, Анита се пробвала да среже превръзката с острие, което обяснявало и прободната рана на врата му. Анита е съзнавала, че нанася телесна повреда на съпруга си, заяви говорителят на варненската прокуратура Радослав Лазаров. Той опроверга слуховете, че убитият е бил заклан.

Твърди се, че това не е бил първият път, в който двамата съпрузи се отдавали на такива опасни забавления в леглото. Досега обаче винаги успявали да спрат навреме и да не се наранят. Точната причина за смъртта на Николай, който е доста по-млад от скандалната си съпруга, ще станат известни след завършване на съдебномедицинската експертиза. Утре ще стане ясно дали обвиняемата сексбомба, която бе задържана за 72 часа, ще остане в ареста. Предстои

прокуратурата да й поиска постоянен арест

Срещу нея е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост в резултат на умишлено нанасяне на средна телесна повреда. За това обвинение тя може да получи между 2 и 8 години, а ако признае вината си, има облекчение на наказанието.

От прокуратурата не казват официално каква е причината за смъртта на Николай и не потвърждават, че това е станало по време на секс. "Тя самата е подала сигнала за смъртта. Част от онова, което е заявила пред разследващите, е без процесуална стойност, поради което няма смисъл да бъде коментирано. Другата част от разказа й се покрива от следствената тайна. Въздържам се да коментирам тези обстоятелства. Мога да кажа, че тя изразява своята позиция за случилото се", коментира пред Би Ти Ви Радослав Лазаров. Запитан дали Анита е признала убийството, той отговори лаконично: "Не съм казал, че тя си признава. Тя има своята теория за случилото се". Разследването ще продължи поне 2 месеца. "Едва след като разследването приключи, може да коментираме какво се е случило. Реакцията на хората в състояние на стрес е различна, съответно и техните постъпки са различни ", коментира Лазаров. Липсвали доказателства Анита да е имала съучастници. Мейзер първо обяснила пред полицията, че се е прибрала с мъжа си и веднага след това е излязла, но след проверка на охранителните камери се е видяло, че в сградата, където е домът на миската и мъжът й, никой не е влизал. Тялото на Николай Димов бе намерено безжизнено в семейното жилище. Появиха се слухове, че

той може да е приемал забранени субстанции и анаболи

Приятелката на Анита, журналистката Патриция Кирилова, обаче смята, че това е абсолютно недопустимо. Сестрата на Николай Димов също отрича смъртта му да се дължи на злоупотреба с анаболи и други вещества.

Според Патриция миската и мъжът й се разбирали много добре. "Тя е много добър човек и не би причинила зло на никого. Тя е заобиколена от много хора, които я използват, но не се сърдеше", коментира Патриция. "Ако е имало ревност, то е било от негова страна, а не от нейна". Според някои слухове шоуменът Киро Скалата бил в основата на всички скандали между Анита Мейзер и Николай. В много интервюта обаче Мейзер е подчертавала, че със Скалата са само приятели.
"На живо сме като куче и котка, а той ме нарича "дива котка". Това казва Анита за своя любим Николай в интервю за "На кафе" през юни. Ние сме като два остри камъка, но нещата вече се понаместват, заяви тя тогава. Миската призна, че в началото имали много бурна любов. Запознали се по фейсбук и скайп, като той много я ухажвал. Оказа се, че виртуално ухажването му се получава по-добре, отколкото на живо, твърди тя. Анита е на 50 години, 10 години по-голяма от половинката си. Междувременно вчера се появи информация, че пенсионирането на химик в Университетската болница във Варна

може да забави изследването на пробите

които да покажат били ли са Мейзер и съпругът й под влияние на някакви вещества. "В резултат на пенсионирането на химика в университетската болница от няколко дни във Варна вече не могат да бъдат правени съдебно-химически експертизи на биологичен материал. Част от експертизите, необходими за изясняване на фактите по това дело, ще бъдат назначени в друг град, по всяка вероятност в София, което означава, че това предполага допълнителен значителен разход и ресурс във време, специален конвой", каза Лазаров. По-късно стана ясно, че въпросният химик е само в отпуск.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай