Топ печалба от 100 000 лева в билет „Златото на инките“

Топ печалба от 100 000 лева в билет „Златото на инките“  | StandartNews.com

Невероятен късмет споходи Данаил Петровски. 47-годишният строителен работник спечели 100 000 лева от новия билет "Златото на инките" на Лотария България.

Данаил купил билета в пункт на Евробет във врачанското село Хайредин. Той решил да избере „Златото на инките", който е само от няколко дни в търговската мрежа. И щастието му се усмихнало.

„Прибрах се вкъщи и започнах да изтривам билета. В един момент видях, че пет от числата съвпадат, а сумата срещу тях е 100 000 лева. Отидох веднага до пункта на Евробет и оттам потвърдиха страхотната печалба. Първо се похвалих на съпругата ми, но тя не повярва. Взе ми билета и отиде отново до пункта, за да се увери с очите си. Прибра се разтреперана и започна да ме прегръща от радост", разказва щастливецът.

Мечтите на Данаил са на път да се сбъднат. С част от парите ще стартира собствен бизнес, а по-голямата част ще вложи в образованието и бъдещето на децата си.

„ЗЛАТОТО НА ИНКИТЕ: 5 печалби х 500 000 лева, 15 печалби х 100 000 лева, 30 печалби х 50 000 лева, печалби за 55 милиона лева". Златният билет може да ви отведе в студиото на „Лотария България" по bTV, където ви очакват Башар Рахал и печалби за 2 милиона лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай