19:00 ч.

06.10.17

1 мин.

0

0

0

Руското посолство обяви конкурс за снимки

от редактор |

Руското посолство обяви конкурс за снимки

Във връзка с подготвянето към Новата 2018 година посолството на Русия в България обявява конкурс за снимките "Русия през очите на българи". Фотосите на 12-те печеливши ще бъдат принтирани в сувенирния стенен календар за следващата година.  


Желаещите могат да изпратят свои работи на електронния адрес [email protected] с бележка "За конкурс". Снимките трябва да бъдат направени през последни пет години в Русия и са във формат jpeg (с разрешение не по-малко от 300 dpi).


Авторът трябва да напише имената си, мястото и времето на заснемането. Снимките се приемат в периода от 9 октомври до 5 ноември 2017 г. 


Фотосите ще бъдат изложени в голям формат и пред сградата на посолството, а освен това оттам гарантират, че няма да бъдат публикувани никъде другаде. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент