16:05 ч.

17.05.18

1 мин.

0

0

0

Екатерина Йорданова се срещна с македонския финансов министър

от редактор |

Екатерина Йорданова се срещна с македонския финансов министър

 


Председателят на Съюза на транспортните синдикати в България Екатерина Йорданова се срещна с министъра на финансите на Македония Драган Тевдовски, с директора и програмния координатор на Фондация „Фридрих Еберт" за Македония Ева Елерайт и Милан Живковик. Поканата е дошла от страна на министър Тевдовски, който е у нас във връзка със срещата на Европейския съюз за Западните Балкани.


"Коментирахме възможностите за засилване ролята на социалния диалог в региона, развитието на модерни индустриални отношения и укрепване на партньорство в областта на социалната политика, транспорт, туризъм и регионално развитие, заяви след разговорите Екатерина Йорданова.


"Ще се радваме отново за работим заедно, защото като вицепрезидент на Европейската транспортна федерация Екатерина Йорданова води проактивна политика към транспортните синдикати в страните на Балканите и притежава висока експертиза в реализирането на политики за защита на публичния транспорт в големите български градове и гарантиране на качеството на обществена услуга в диалог между синдикати и работодатели", подчерта Милан Живковик. Йорданова прие покана на министъра за нова среща в Скопие, на която да бъдат обсъдени възможностите за реализация на конкретни проекти.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент