Бивш затворник отвлече жена, би я и я изнасили

Бивш затворник отвлече жена, би я и я изнасили | StandartNews.com

Похитителят се гаврил с жертвата три дни пред жена си

Бургас. Млада жена от бургаското село Черно море е била отвлечена от местен жител и държана три дни под ключ в къщата му. Похитителят Димитър Симеонов, който е бивш затворник, е малтретирал жената, пребивал я и многократно я изнасилвал. Извращенията се разиграли от 23 до 25 септември в дома на Симеонов на улица "Кооперативна".

Той е арестуван, но до момента не е дал никакви смислени обяснения за издевателствата. Полицаите са разпитали местни жители, според които похитителят и жертвата не са били в лоши отношения. Отвлечената жена отишла доброволно в дома на Димитър на 23 септември, след като той й предложил да й продаде мобилен телефон на изгодна цена. Вместо да й покаже мобилния телефон обаче, той я заключил и започнал да я бие.

През цялото време свидетел на извращенията била съпругата на Димитър. Отвлечената жена с инициали А.К. успяла да избяга чак на 25 септември. Два дни по-късно тя отишла в полицията и подала жалба. Още същия ден Димитър Симеонов е бил арестуван от полицаите. Срещу него вече е повдигнато обвинение за отвличане, нанасяне на средна телесна повреда и изнасилване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай