Как индийците помагат на децата си в училище? (ВИДЕО)

Как индийците помагат на децата си в училище? (ВИДЕО) | StandartNews.com

Индийски родители се катерят с риск за живота по стените на училищната сграда, за да подскажат на децата си. По време на изпит камерите запечатали уникални кадри на това как индийците поставят успеха на децата си над собствената си безопасност. Някои от смелчаците стигат до третия етаж на сградата и успяват да подадат на децата си листове с подсказки за изпита, предава английският вестник Телеграф.

Някои от по-умерените родители просто се опитали да помогнат на децата си, като пускали хартиени самолети с отговорите. Видеото и снимките от изпита на 12-класниците повдигнаха много въпроси към образователните власти в Индия. Родителите протестират за това, че между 10 и 12 клас децата трябва да издържат много изпити и при неуспех отпадат от училище. Това е и причината за рискованите начини, преприели родителите във видеото, по-долу.

След като кадрите придобиха популярност, учениците за които е имало доказателства, че са преписали или родителите им са били от покатерилите се на стената, са получили двойки на изпита.

Ето видеото:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай