Младенов за "Ливърпул" срещу "Лудогорец"

Младенов за "Ливърпул" срещу "Лудогорец" | StandartNews.com

Който има пачката, надделява, откри треньорът на ЦСКА

Стойчо Младенов не пропусна да жегне "Лудогорец", като подкрепи феновете на ЦСКА, викали за "Стяуа". Треньорът направи култови изказвания след успеха 3:0 над "Локомотив" в Пловдив. "Живеем в демократична страна. Ще подкрепям "Ливърпул" срещу "Лудогорец". Не могат да ме задължат да подкрепям "Лудогорец". Имат към мен някакви симпатии в "Ливърпул". Успели сме да ги елиминираме навремето", каза Стойчо.

"Всички мои колеги се изредиха и аз ще поздравя "Лудогорец" с успеха. Голям футбол се прави с много пари. Трябва да му предоставиш условия и той да няма никакви проблеми и да мисли само за играта и резултата. Няма как "Лудогорец" да бъдат разсеяни, защото те имат над 30 футболисти и много добре са си направили сметката. Този човек (б.р. Кирил Домусчиев) си гони професионално нещата. Много неща ни липсват - финансова стабилност, но въпреки мизерията се справяме. Но който има пачката, той надделява над всичко".

Стойчо недоволстваше и леките картони на "Лаута".

"Първото място ни приляга, но знаем какви мерки се взимат. Българската действителност ни е до болка позната. Още като видя наряда на съдията и знам какво ще стане. Не искам да бъда ревльото. Слабички сме в момента, но с играта трябва да надделяваме", завърши треньорът на ЦСКА. Той похвали специално колегата си Матушев и Мартин Камбуров, който не играл срещу "червените" на честна дума.

Садъков: Благодаря ви

"Топли ме това посрещане - голямо благодаря към хората". Това каза легендата на "Локо" (Пд) Аян Садъков, който страда от амиотрофична латерална склероза. Той изгледа загубата на "смърфовете" от ЦСКА с 0:3 на "Лаута". Столични спортни журналисти му дариха сума, събрана с акция "Ледена кофа". В кампанията се включи и ЦСКА, като лично Стойчо Младенов се ангажира да помогне на бившия си съотборник в националния тим.

"И да говоря, няма смисъл. Хората не са ме забравили и това наистина ме топли. Голямо благодаря", продължи Садъков и коментира мача: "С оглед на показаното ЦСКА са по-добрият отбор, независимо че головете паднаха през второто полувреме. Да се надяваме, че с времето "Локомотив" ще се оправи", завърши той.

Агитката на "Локо" издигна специален плакат за своя любимец и скандираше името му.

Полицията спря бързо атака

между феновете в Пловдив. Веднага след мача около 100 привърженика на "Локо" останаха трибуна "Спортклуб" и тръгнаха към сектора за гости на Лаута, който бе изпълнен с агитката на ЦСКА. Само бързата реакция на полицията, която изтика "черно-белите" ултраси в обратна посока, предотврати мелето. Слухове за ексцесии с ултрасите на "червените" имаше и преди срещата. Лъжа обаче се оказаха информациите, че гостите са трошили пловдивската гара.

"Липсата на Камбуров и физически сили през второто полуверме повлияха", отчете треньорът на домакините Неделчо Матушев.

"Първото го изиграхме много достойно. Класата на футболистите на ЦСКА при тези статични положения обаче си оказа влияние. И на разборите гледахме това. Жалко, че не успяхме да противодействаме по най-добрия начин", каза Матушев, "Жалко, че не се получи със Спас Делев, защото той щеше да ни помогне много".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай