13:00 ч.

24.08.18

2 мин.

0

3

0

Новата учебна година на принц Джордж: балет, хор и повече домашни

от редактор |

Новата учебна година на принц Джордж: балет, хор и повече домашни

Само седмица преди принц Джордж да се завърне в училището „Томас Батерсий", светското списание "Hello!" ни представя новите занимания на малкия принц в едно от най-скъпите училища. Частното училище е за деца между 4 е 13-годишна възраст.Задължителен балет, хор и повече домашни ще бележат новата учебна година на малкия принц.

Учебното заведение акцентира силно върху изкуствата, спорта и дейности на открито, така че не е изненада че Джордж ще се сдобие с повече задължения тази година.


Първият ден ще бъде малко стресиращ за кралския представител. Той ще трябва да се запознае с новата си учителка и да се настани в новата си класна стая. Но някои неща ще си останат същите – училищната му униформа, съучениците и приятелите.


Днес е първият ден в училище на принц Джордж. Той ще учи в едно от най-елитните британски училища, където извънкласните занимания са многобройни, а дисциплината затегната. До класната му стая го заведе баща му принц Уилям, а чаровният 


През новата година принцът ще изучава наука, история и география. На децата ще се преподава математика, английски и физическо възпитание. Той ще има и повече домашни. Всяка вечер ще трябва да чете по 10 минути.


Той ще се учи и да рисува с ръка, да пише писма. В учебната програма ще бъде включено изучаването на дните на седмицата, месеците от годината, числата до 20, техните имена и адреси, както и името и адреса на училището.


Някои от уроците му по наука ще обхващат растения, животни и сезонните промени. Принц Джордж ще има и религиозно учение. Той ще ходи и на хор, балет и плуване. Първото на Кейт и Уилям ще продължи с изучаването на френски. Към уроците му ще има и такива за личностно, социално, здравно и гражданско образование.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:34 · 27.08.2018
Готов джeндър балeтист пeдeрас
Потребител · 23:44 · 25.08.2018
А бe виe да нe стe луди, чe пишeтe такива новини в България? Англичанитe ни имат за цигани и са отворили обятия за милиони маимуни и араби, но нe и за нас, а виe пишeтe за тeхнитe принцовe, като чe ли са наши! Я сe съвзeмeтe, бe! Понe малко достоинство проявeтe и нe занимаваитe българина с такива нeнужни и нeважни за нас новини!
Потребител · 21:00 · 24.08.2018
Ще го побъркат малкото келешче!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент