Инструкторка по бойни изкуства стана Мис Вселена - Любопитно - Стандарт Нюз


13:29 ч.

27.11.17

1 мин.

0

3

0

Инструкторка по бойни изкуства стана Мис Вселена

от редактор |

Инструкторка по бойни изкуства стана Мис Вселена

Представителката на Република Южна Африка Деми-Лей Нел Петерс стана новата Мис Вселена на церемония в Лас Вегас, САЩ, снощи. 22-годишната красавица е инструктор по бойни изкуства и дипломиран специалист по бизнес мениджмънт.


Новата Мис Вселена получи скъпоценна корона, правото да живее безплатно в Ню Йорк за година и рекламен договор, с който обикаля света и участва в различни благотворителни събития.


Нел Петерс отбеляза, че смята за най-важно да бъде уверена в себе си. Тя подчерта, че носителката на титлата би трябвало да може "да преодолява страховете си" и да помага на другите жени да правят същото. Младата жена преценява, че отговаря на критериите.


За първа подгласничка беше избрана 22-годишната Мис Колумбия, Лаура Гонсалес, а за втора - 21-годишната Мис Ямайка, Давина Бенет.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Aze · 15:39 · 27.11.2017
Като глeдам грозотата e на пут да завладee свeта - почни от мис булгариа, свурши сус мис всeлeна
Потребител · 22:37 · 27.11.2017
@Aze Бe нe знам дали са грозни или хубави , но ми прави впeчатлeниe чe тeзи колумбиици година слeд година си класират момичeтата- добрe работят drug картeлитe им както изглeжда или пък наистина наи красивитe жeни живeят в Колумбия??!!
.,,.., · 13:46 · 27.11.2017
,,m,m,,m
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент