Раят на звездите

Раят на звездите | StandartNews.com

Д-р Дре купи имот от Том Брейди, Пи Диди - от бившия на Марая Кери

Списание "Форбс" неотдавна пусна класация на най-влиятелните хора в шоубизнеса. Любопитно е да надзърнем къде живеят някои от тях и срещу каква сума са се сдобили с луксозните си имения. На пръв поглед някои от имотите им изглеждат семпли, но екстрите и удобствата вътре струват милиони.

Доктор Дре доскоро отчиташе лично състояние от 800 милиона долара. През май той продаде компанията Beats на Apple за 3 милиарда, от което годишният му доход скочи главоломно. Това е най-високо ниво на приходи за 12 месеца на музикален изпълнител, което списанието някога е регистрирало. В момента Д-р Дре се шири в имение в Холивуд хилс. Купи го наскоро от Жизел и Том Брейди за 40 милиона. Къщата е построена от двойката, която получи правата на земята през 2009-а. Невероятният имот е с площ 1300 кв. метра. Има огромен басейн, кухня на открито и много екстри, а гледката е към Тихия океан.

 

Опра Уинфри продължава да прави пари от повторения на нейното шоу, както и от последвалите предавания с д-р Фил, Рейчъл Рей и Д-р Оз. Има доходи и от списание O Magazine и радио предаването си "Сириус XM Опра шоу". Апартаментът й в Чикаго се намира на 56-ия етаж на луксозна сграда (на снимката) и струва само 7,75 милиона долара. Има 4 спални и 5 бани.

Опра обаче притежава и имение за 50 милиона. 42-акровото "Монтесито" се намира южно от Санта Барбара и е от най-скъпите частни имоти в Америка. Огромната площ включва основна постройка, къщи за гости и персонал, езеро, два басейна, обширни тревни пространства и цветни градини. Гледките са към океана и близките планини. Култовата тв водеща се радва и на ферма в Индиана.

Имението на Опра Уинфри "Монтесито" е от най-скъпите имоти в Америка

 

Елън Дедженеръс, една от най-известните тв водещи в САЩ, също се радва на сладък живот в своя рай. Голяма част от богатството идва от дейността на собствената й продуцентска компания. За последните 12 месеца 56-годишната дама е спечелила 70 милиона долара. Къщата й в Лос Анджелис струва 40 милиона. Домът е построен през 1950 г. за колекционера Франк Броуди. Има 9 спални, 7 бани, басейн и тенис корт.

 

Имението на Риана е в Пасифик Палисейдс, Лос Анджелис, и струва 14,95 милиона долара. След няколко визити от луди фенове звездата се изнесе от дома и обяви, че го дава под наем за 65 000 долара на месец. През март тя си купи нова къща в родния Барбадос за 22 милиона долара. 26-годишната певица, която е много активна в Туитър и Инстаграм, е втората най-популярна от жанра в социалните медии след Джъстин Бийбър.

 

Къщата на Бруно Марс в Хонолулу струва само 3,35 милиона долара. Певецът я купи през 2012 година за 3,1 милиона. Освен нея той има и дом в Холивуд.

 

Филмът на Робърт Дауни-младши "Железният човек 3" стана най-доходният за 2013 година с 1,2 милиарда долара приходи. Актьорът живее най-вече в дома си в Пасифик Палисейдс, който струва само 2,5 милиона. Той обаче колекционира имоти в Лос Анджелис. Последният, който си купи, е с 4 спални. Но тя е с площ едва 178 кв. метра. Дауни има още имения в Ръстик Каньон, в Малибу (на снимката) и във Венис Бийч (два броя).

 

Къщата на Стивън Спилбърг в Уйст Хемотънс, Лонг Айлънд, изглежда скромна на външен вид, но струва 24,5 милиона долара. Топрежисьорът я купи през 2008 година. Той притежава още имоти в елитния район.

 

Това е апартаментът на Джон Бон Джови в Манхатън за 37,5 милиона долара. Рокерът купи мезонета през 2007 година за 24 милиона, а през март 2014 година го обяви за продажба, но все още е негов. Той има 6 спални, много тераси, професионална кухня, високи тавани и убийствени гледки.

 

Къщата на Пи Диди (на основната снимка) за 14,5 млн. долара се намира на известния Стар айлънд. Рапърът я купи през 2003 година, а преди това е била притежание на музикалния продуцент Томи Мотола, бившия съпруг на Марая Кери. Има площ 1811 кв. метра. Пи Диди твърди: "Това е рай и сбъдната мечта." Има 9 спални, 12 бани, басейн, док за яхта. Сред екстрите са още къща за гости, тенис корт, градина.

 

Къщата на Кейти Пери в Парк хил, Холивуд, струва 5,565 млн. долара. Въпреки скромния брой концерти тази година (едва 20) певицата успява да бъде сред най-добре печелещите в бранша. Тя има рекламни договори с CoverGirl, Pop Chips, свой парфюм. Печели много и от появи на частни събития.

 

Сър Елтън Джон живее със своя партньор Дейвид Фърниш в просторен апартамент, разположен във висока сграда в Лос Анжелис. От огромните си прозорци двамата се наслаждават на величествена гледка над града (на снимката). Целта на обзавеждането е била да се създаде комфортно място за всеки от двамата собственици. Масичката за кафе е от оникс и хром, а огромният килим върху пода подчертава удобството на къта за сядане.

 

Майли Сайръс, която вече е на 21, направи кариера с "Дисни" още на 19. Тя си купи дом в Студио сити, Калифорния, когато беше на 18 срещу 3,9 милиона долара. Имотът разполага с 5 спални и 7 бани. Певицата живее в къщата за гости (82 кв. м), а семейството й - в главната сграда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай