Нина Добрев инкогнито в София

Нина Добрев инкогнито в София | StandartNews.com

Фенове засякоха звездата пред Народния театър

Нина Добрев пристигна инкогнито в София. Звездата от "Дневниците на вампира" бе засечена пред Народния театър от човек на "Стандарт" във вторник вечерта. Сладураната се разходи вчера из столичните улици. Верни фенове веднага я разпознаха и успяха да се щракнат за спомен с нея. Снимките бяха качени във Фейсбук, където за нула време събраха стотици харесвания. Нина е пристигнала сама и се е видяла с баща си, брат си, който също е тук, баба си и дядо си. По време на сбирката тя не пропуснала да похапне типично нашенски ястия като шопска салата, печени чушки и пържени картофи със сирене.

Нина е пристигнала от Лондон, а английските таблоиди наскоро пуснаха папарашки снимки, на които красавицата и новото й гадже Остин Стоуел се държат за ръце по време на фестивала "Нотинг хил" на 30 август. Ден по-късно тя пък пусна в Инстаграм снимка с Остин и техен приятел, под която написа: "Моята охрана в Лондон".
Вероятно днес Добрев ще се върне обратно в британската столица при гаджето си. Стоуел снима там трилъра "Стратън" под режисурата на Саймън Уест и с участието на Доминик Купър от "Капитан Америка" и Том Фелтън от "Хари Потър".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай