Мика Стоичкова иска близнаци от Айкут

Мика Стоичкова иска близнаци от Айкут | StandartNews.com

Мика Стоичкова проговори за първи път за новата си любов - българина от турски произход Айкут. Двамата са заедно от септември миналата година, разкрива тя пред списание LOVE style.

"Баща ми ни запозна в Маями. Досега не съм преживявала подобна любовна история. Айки е моят човек още в мига, в който го видях. Наистина мисля, че съм намерила мъжа на живота си. Това е най-лежерната, спокойна и хармонична връзка, която някога съм имала", споделя Мика. Родителите й също имат силна връзка с него и много го харесват за зет. Влюбените вече са говорили за брак и дете. "И двамата не сме по големите събития, каквато би била една сватба, защото обичаме семплите неща. Ако някога се случи, ще е в много тесен кръг и по мое желание ще е на плажа. Ние ще сме боси. По-скоро и двамата много желаем да имаме дете. Все още не работим по въпроса за бебе, но не мисля, че ще се забавим много", разкрива Стоичкова. Врачки са й предрекли близнаци и тя много се надява да дари Айки поне с три-четири деца.

Мика не се чува с бившия си приятел Иво Аръков и няма да се види с него по време на престоя си в България, защото не би било коректно спрямо новия й мъж. "Може би Иво има някаква надежда да се съберем, но аз ни най-малка! Тази врата за мен е категорично затворена. Никога не съм му давала пари за мексиканския ресторант и не съм се чувствала използвана от него. Искам да вярвам, че е бил искрен с мен", категорична е Стоичкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай