Майката на Бербо не иска развод

Майката на Бербо не иска развод | StandartNews.com

"Знаете ли колко семейства спят в различни легла", пита Маргарита

Звезден развод се задава на хоризонта. Майката на Димитър Бербатов - Маргарита, призна пред "Блиц", че съпругът й Иван Бербатов е подал молба до съда за официална разлъка между двамата. От няколко години родителите на Бербо не живеят заедно, но сега таткото е решил да действа.

"Аз съм твърдо против, въпреки че той е в София, а аз в Благоевград. Не желая обаче да нараняваме децата, не желая пак да сме на черните страници на вестниците. Знаете ли колко семейства има, в които единият спи в едната стая, другият - в другата. Има и такива, които живеят в различни домове, но нямат официален развод", заяви Маргарита Бербатова. И зададе прелюбопитен въпрос: "Защо Иван иска развод, какво му стана?! Някой кара ли го да го прави или сам е решил?", чуди се тя.

Непукист

Бленуващият развод Иван Бербатов се сопна, запитан защо се е решил на подобна стъпка. "Не коментирам нищо. Дали съм ходил в съда, дали съм подавал молба за развод или не - си е мой проблем. Моля ви, не ме занимавайте с такива работи. Човек си има личен живот и не искам да се пъхате в него", отсече пред "Блиц" бащата на Димитър Бербатов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай