6 неща, които не знаете за...: Мона Недева се страхува от котки

6 неща, които не знаете за...: Мона Недева се страхува от котки | StandartNews.com

Певицата от "Революция Z" се кара на екрана с Джулия, но в живота са първи приятелки

Певицата Мона Недева се превърна сполучливо в капризната Мира Кадиев в "Революция Z", която дълго беше подозирана в интригантство, но през последния сезон претърпя израстване и заслужи мястото си в бандата. Мона отдавна се подвизава на музикалната сцена, а сега показа и актьорско майсторство. Коя е тя обаче в живота?

Съседка й дава името

Мона е галено от Монислава. "Съседката е измислила името ми. Майка искала да съм Ая, баща ми се възпротивил и жената плеснала с ръце: "Монислава ще бъде, вижте как приятно звучи". Така и станало", весело разправя Мона Недева.

Носела чорапогащник на главата

"Бях много кротко и послушно дете. Обичах да си говоря сама. Бърборех и на всичките си играчки. Имах доста кукли Барби и огромна къща за тях. Един ден, просто ей така, реших да отрежа косите на всичките. Явно от малка харесвам шантави женски прически. Помня, че до ги бях нарекла Мима. С моята приятелка Мега правехме в храстите-къщи кюфтета от кал. Мама ме подстригваше като момче почти до първи клас. А аз много исках да имам дълги коси и затова си слагах чорапогащници на главата - все едно съм на две плитки".

Лео е първата й тръпка

Първата голяма любов на малката Мона бил Леонардо Ди Каприо. От сутрин до вечер въздишала тайничко по киноаса. "Имах тетрадка с негова корица. Ходех с нея на детска градина. Взимах си я в леглото и целувах преди лягане и след като се събудя. Беше главозамайващо".

Мним скандал в гаража

Мона и Джулия Бочева, която играе Ани в сериала, са първи приятелки в живота. По сценарий обаче трябваше да се ненавиждат на моменти. "Имаше сцена в последния сезон, в която сме в гаража и си крещим. После се гледаме няколко секунди ядосани и мълчим. Това бяха най-трудните секунди! Снимахме около 5-6 дубъла, защото с Джулия падахме от смях. Режисьорът беше вдигнал ръце от нас. Остави ни да се успокоим, за да продължим", разказва Мона. Този сезон тя се разцелува стотици пъти с Иван Тишев, който е екранният Боби, защото бяха доста сериозни гаджета.

"С Иван също съм имала много забавни моменти. Той много обичаше да ме стряска, точно преди да извикат "камера, начало", смее се певицата, представител на зодия Близнаци. Тя няма да забрави и драматична случка на терена. "Трябваше да скачам в басейн, а аз изпитвам ужас от вода. Едва ме навиха, беше голяма лудница. И скочих 46 пъти, докато стане кадърът. Накрая сцената не влезе".

Куцала заради китара

За честта на занаята човек преглъща много удари. Физически. "Веднъж имах участие на площад "Батенберг" - на наградите на БГ радио. Докато свирех на китарата, се скъса коланът, на който тя е закачена. Падна ми върху крака, усетих ужасна болка. Направо ми причерня. Но продължих. След това няколко дни куцах", споделя чаровната брюнетка.

Мона избира режисурата пред музиката, за да овладее още един занаят. "Пея от 14-годишна и не ми е хоби. Изкарвам пари с музика и не искам да изляза като певица от някой университет или от Консерваторията. Киното винаги ми е било близко и се вълнувам какво се случва зад камерата и как се получава магията", пояснява чаровницата.

Пет татуса и куче бебе

Мона има фобия от котки. Много я е страх от тях и не смее да припари до която и да е писана. Но за сметка на това обича кучетата. Сега си гледа малко, сладко ши тцу, което вече е на 5 месеца. То е дебело, пухкаво, само спи и яде. "Казва се Бинго. Знае командата "дай целувка". Като му го кажа "Ела", идва и започва да ми ближе лицето", разправя Мона.

Тя има 5 татуировки, като 4 от тях са черепи, нарисувани по тялото й. Първият татус го направила, когато била на 15. "Имала съм доста пиърсинги. Около 15 - по няколко на ушите, две на езика, на веждата, дори на врата", издава още тя.

Това, което я успокоява, е култовият ситком "Приятели". "Гледала съм всички епизоди по хиляди пъти. Имам ги на лаптопа и често заспивам с тях. Това ми е любимият сериал, след "Революция Z", естествено. Живот и здраве, на есен ще има нови проекти и дълго и мечтано пътуване до другия край на света".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай