Пускаме демони от Ада

Дяволът в шистите ни дебне, a златото ни пази от трусове, разкрива книгата "Пророчества 2012"

Пускаме демони от Ада | StandartNews.com

София. Земята започва да се върти малко по-бързо, озоновата дупка замръзва и започва леко да се свива. Към момента нищо не застрашава страната ни в екологично отношение с изключение на хвостохранилището край Бухово, добива на шистов газ и злато. Това гласят някои от виденията за идната година, които събра книгата "Пророчества 2012". Футурологичният годишник, който вече се предлага по будките за вестници, съдържа подробни предсказания за България и света в сферите политика, икономика, спорт, шоубизнес за десетилетие напред.
  
В темата екология парадоксално или не, но дистанционното сканиране на нашия мир показа, че добивът на шистов газ ще доведе до "пускане на демони от Ада". Паранормалната информация, разкодирана от астрални небесни канали, гласи, че Бог в продължение на милиони години е заключил едни пластове в земните недра, за да останат като каймак плодородната ни почва и кристално чистата вода. Подземните взривове и химикалите, с които се извлича газът от шистите обаче, "ще смесят еоните еволюция на Земята и на повърхността ще изпълзи окованият дявол от Пъкъла". За добива на злато получената паранормална информация е още по-интригуваща. Оказва се, че то ни пази от вселенските лъчи, които се отделят при всяко слънчево или лунно затъмнение. Само златото като суперпроводник заземява това смъртоносно влияние към ядрото на земята. Ако го извадим, както се планира в Крумовград например, освен отравяне на земята в бъдещето ще ни друса здраво. 

Блъфове с озоновата дупка

Топясновидските сеанси показаха още, че озоновата дупка ще "замръзне през годината на Апокалипсиса". Втората пробойна в озоновия слой, за която учени алармираха наскоро, пък въобще не се дава към момента на футурологичния хоризонт. Всяване на паника от определени кръгове, изместване фокуса на вниманието от икономическата криза - какви са причините за този блъф, само можем да гадаем.
Има малка вероятност, ако се е появила "втора озонова дупка", тя да е изчезнала веднага, тъй като е била своего рода метеорологичен феномен - фотонно явление, дължащо се на заслабващото магнитно поле на Земята.
Книгата освен икономическа информация в аванс - фиксинги, валути, стоки, цени на имотите за догодина, прекарва през всевиждащото Трето око много от битуващите митологеми. Тук безценна помощ оказва топясновидецът Божидар Караджов. Така чрез свързване на човешкото съзнание с вселенския Абсолют се оказа, че парниковият ефект над Земята наистина се дължи не само на автомобилите и тецовете, но и на добитъка. В малко по-далечното бъдеще човечеството ще премине на вегетарианска диета.

Тайният план на жълтото цунами

Футурологичният годишник "Пророчества 2012" успя да сканира и тайните планове за жълтия дракон за инвазия в Европейския съюз. Още навремето Ванга първа бе предрекла, че жълтата раса ще нахлуе по нашите земи. Днес китайци инвестират у нас във възобновяеми енергийни източници, соларни централи и ветрогенератори. Скоро обаче се чу, че са купили пустеещи земи във Видинския край. Според информацията, която бе изтеглена от духовните светове, китайците са свършили обработваемите площи за изхранване. Останалите по-чисти пък са ги заразили с химикали и ГМО култури и затова техни олигарси са се загледали в българската плодородна земя. В близко бъдеще след 2018 г. именно биохраните и чистата вода ще бъдат най-ценната стока на световните борси, по-скъпа и от златото", разкрива за утрешния ден книгата "Пророчества 2012".


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай