Гадаене по глаголица

Гадаене по глаголица | StandartNews.com

Държавата ще миряса малко в края на юли, казва сензитивът

Бъдещето разчете баба Велисия по символите на паметника "Св. св. Кирил и Методий" в София

Уникално гадаене за бъдещето на държавата по глаголица демонстрира баба Велисия.
Според сензитива, която влиза в квантовите полета на Универсума, нещата в държавата ще се поуспокоят в края на юли. А до година банковата система ще се готви да въведе еврото.

Пет еньовчета

Възрастната жена направи ритуалното гадание точно на Еньовден, но не на някоя поляна, а в самия център на София. Заранта отиде до Витоша, а следобед в избрания час 14:14 оплете пет стръка от билката еньовче по определен начин, а после ги положи в нозете на братята св. св. Кирил и Методий. След като уважи астралните природни сили, старицата започна с пръсти да опипва глаголическите символи по паметника пред смаяните погледи на минувачи и няколко чужденци, които снимаха. "Всяка буква тука е дадена от Господ - божествен език, биха рекли древните. Но той говори чрез една висша физика, за която нямаме още отворени мозъчни центрове", заобяснява мъдрата пенсионерка. "Един символ, който е много древен и произхожда от двуполюсните полета на висшето знание, е този за еврото", продължи тя. Той обаче е възприет обърнато от гръцкото епсилон, което влачило цялата Еврозона назад. На глаголица знакът за европарите се чете "Ест". Съзерцавайки го, сензитивът получи знамение, че банките, които се съсипват по слухове, всъщност са си много стабилни. Общо шест човека щели да седнат да се разберат накрая.
През 2015 година ще въведем еврото.

Кодове на еволюцията

"Знакът му идва от божествения език и се чете "етъл-сир". Ето тука има още модули на Бога, изградени от сигнални полярия - "нотъл-фир", "тента-радъл", "оса-фолсал", "тита-фира", "кетъл-лутал", "шипър-титъл, нит-сипитъл", "омнисия-сав", "гот-сикр", занарежда възрастната жена, опипвайки символите, издълбани в гранитната основа на паметника. Колкото пъти искахме да назове даден глаголически знак, тя винаги безпогрешно даваше едно и също звуково изражение. "Нали ви казах, това е "омния-сав", тросваше ни се иначе доста абстрактната жена. "Това е еволюционно стъпало - сигнална пара, която още не е достигната от вас. Ще стане след 1 година", вметна Велисия и посочи глаголическото "Иже".

Според нейното тълкувание буквите от първата славянска писменост крият енергиен образ отвъд своя писмен и звуков израз. Онова, което никой не знаел например, е, че в буквите на Солунските братя е кодирано развитието на човека години напред. Един център в мозъка да се отвори, историята се променяла. "В момента сме на ниво квантъл-фир тук, което ще рече Господи Спаси, вметва чародейката и сочи друга буква от глаголицата.
Казва, че човек мисли и получава информация по канали от Божественото съзнание благодарение на сили, наречени осерни полярия. До 15 години ментално човечеството ще достигне до "етере-саре" или буквата "Он", която много наподобява знака на телефонна слушалка. Тогава ще мислим по-вярно, а връзката с Универсалното съзнание ще се задълбочи при новородените.

Активиране на дарбите

За себе си Веска Нанова-Велисия сподели, че по Татово време работила на електронна машина в телеграфния център. По странна ирония на съдбата и после продължила да получава съобщения, само че от невидимия свят. Получила свърхестествената си дарба през 1996 година. Започнала да работи с радиестезично махало. Малко след това тръгнали и откровения Свише под формата на автоматично писане на неразбираем космически език. После се проявила за известно време дарба за лечение с биоенергия чрез полагане на ръце. "Не мога да излъжа ей толкова, може би за това накрая ме пуснаха до ефира, където се намират сирните принтерни канали - чистите информационни полета на Твореца на Вселената. Те са 3 на брой, а в човека се намират на челото", посочи столичната пенсионерка. А после се върна към вещанията.

"След края на юни ще започне да се изгражда "Южен поток", продължи Велисия, докато показвaше друг глаголически символ (известен като прототипа на Малка носовка). На космическия език обаче се наричал "екера-гететера". Ако се съзерцавал или пишел, се развивал "дисерният ум", отговарящ за научните способности.

Страната на Бога

Посветената жена уточни, че въпреки че латиницата се счита за мъртъв език, тя също била качена към сигналните полета, които все още функционирали. За това много медиуми (в това число и американеца Едгар Кейски - б.а.) получавали рецепти именно на латински език. Най-богат обаче бил кодът на глаголицата, който е език на няколко космически цивилизации. Неговите символи са енергийни карти за развитието на човека. Така всичко, което в момента се опитват да създадат и разберат учени, астрономи, квантови физици, го има написано в протоенергиен вид на паметника на Солунските братя.

"Някои от тези знаци, които виждате, са дошли от други части на галактиката. Има и един от Марс. Разчетен на български означава - "живейте просто". Глаголицата е спусната в страната ни, за да се знае, че България е земята на Господ. Иначе древни символи много, но над тях си остава кръстът Господен. Той има сложен смисъл. Дава и защита. Направен три или девет пъти, чертае около човека щит", завърши Велисия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай