Тв водещи хапнаха човешко месо в ефир (ВИДЕО)

Тв водещи хапнаха човешко месо в ефир (ВИДЕО) | StandartNews.com

Амстердам. Водещите на холандското телевизионно шоу Proefkonijnen ("Опитни свинчета") Денис Сторм и Валерио Зено си размениха парчета месо от собствените си тела и ги изядоха в ефир. Преди предаването двамата се подложили на малка операция. Хирурзи са отрязали от Сторм парченце от седалището, а на Зено - от корема. След това месото било изпечено и водещите го изяли в студиото.

Сторм и Зено са заявили, че в човешкото месо "няма нищо особено", макар да са отказали да коментират вкуса му. Все пак Денис Сторм е признал, че се е чувствал странно, гледайки в очите приятеля си, чието месо е дъвкал в момента.

Водещи са категорични, че в действията им не е имало нещо незаконно, тъй като доброволно са се съгласили на канибалската постъпка. Поканеният като консултант адвокат е отбелязал, че водещите и хирурзите могат да си имат неприятности със закона, тъй като в Холандия е забранено да се оперират части от тялото без необходимост.

Телевизионното предаване Proefkonijnen се излъчва по младежкия телевизионен канал BNN. В рамките на предаването Сторм и Зено ще отговарят на всевъзможни "глупави въпроси" и ще изпълняват сложни задачи. Въпросът за това какво е на вкус човешкото месо е бил тема на пилотния брой на шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай