Хеопсовата пирамида - електроцентрала

Хеопсовата пирамида - електроцентрала | StandartNews.com

"Голямата пирамида в Гиза не е нищо друго освен техническо съоръжение. Анализите на пробите от камъните, направени от института "Фрезениус", еднозначно доказват, че в пирамидата е текла вода или е била изпомпвана", обобщават Ян ван Хелсинг и Щефан Ердман в "Хилядолетната лъжа" (изд. "Дилок").

Те не са първите, стигнали до този извод, но са изработили свои доказателства за него. Според различни версии Голямата или Хеопсовата пирамида е построена за: въздействие върху атмосферните условия чрез кондензация - "предизвикване на дъжд", или енергийно "разбиване на облаци", за стабилизиране на земното магнитно поле, за защита на Земята от прекалено облъчване с радиоактивност от Вселената, за производство на електроенергия, за производство на друга енергия...

Двамата озаглавили така четивото, защото са убедени, че истината се е знаела винаги, но е крита в тесен кръг на посветени. Те изтъкват и факти от последните проучвания в тази и останалите пирамиди, чиито резултати се засекретяват. Доказват, че няма как пирамидите да са били гробници или храмове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай