Числото на промяната ориса кабинета "Райков"

Рожденият ден на правителството вещае метаморфоза за България

Числото на промяната ориса кабинета "Райков" | StandartNews.com

Магическото число на реформите във властта ориса служебното правителство. Въпреки че от мандата му за управление остават по-малко от 60 дни, то има шанса да зададе нови хоризонти за развитието на страната. Това показа тълкуването на земните и небесните знаци, които съпътстват всяко събитие.

Според апокрифната нумерология "рожденият ден на кабинета" символизира преминаването на границата отвъд стереотипа и навика. Кабинетът на Марин Райков встъпи в длъжност на считаното за фатално число 13 март. "В нашия свят дванайсет е земното начало. Толкова са деленията на часовника, месеците в годината, знаците от зодиака. 13 вече символизира преминаване отвъд границата на познатото, смърт и раждане на нещо съвършено ново", коментират родните мистици. Отнесено към съдбата на новото правителство, това показвало, че от този момент България започва мъчителна метаморфоза.

"Вероятно това ще бъде нова форма на управление, подход и морал, които ни се подсказват от  енергийната вибрация на деня", коментира езотерикът инж. Радослав Димитров.

Не само денят обаче е орисан с магията на считаното за фатално число 13. Ако съберем едноцифрените компоненти от рождения ден на  кабинета (13.03.2013), отново се оказва, че сякаш тринайсетката преследва служебния кабинет (1+3+0+3+2+0+1+3=13).

Кръстът на Райков

"Сборът се опростява до четворка (1+3). Тази цифра също има отношение към  работата на временното правителство и вещае стабилност. "В нашия свят една конструкция е устойчива, когато лежи на четири основи. Така че аз очаквам с голям процент на сигурност, че кабинетът, който президентът Плевнелиев посочи, ще стабилизира държавата. Но не бива и за миг да се забравя, че кармата на 4 указва още кръстопът, както и четирите рамена на кръста, на който е разпнат Христос", тълкува смисъла на датата Маг Зорница.

С инструментариума на висшата кабалистика тя успя да надникне и в съдбата на служебния премиер Марин Райков. Според нея той трябва да се довери на интуицията и вътрешния си глас и да изисква повече. Така до края на месец март ще има шанс да прокара иновативни решения, които ще доведат до прогрес и повече парични потоци в бъдеще за държавата. През април ще му се наложи да воюва на всички фронтове, като в същото време Райков трябва да подбутва леко подопечните му министри да работят по-смело.

Конспирацията

Опасност от натиск от страна на центробежни сили вътре и извън България, пък прозря сензитивът Емилия Волева-Дея. "Тези сили ще искат да пречат на това служебно правителство да свърши нещо съществено. Така едно евентуално изчакване за действия до 15 май може да се окаже пагубно за страната", призова Волева към повече воля и смелост новата власт.

В нашия футурологичен анализ се включи и  топастрологът Маргарита Паскалева. По думите й денят, който президентът Росен Плевнелиев е избрал да представи служебното правителство, не е случаен. "Личи, че има бегли познания по астрология. Луната миналата сряда е растяща, скоро след новолуние, и дава силно рамо за всяко ново начинание. Има само един недостатък, че месечината е без курс", разясни астроложката. По нейните изчисления "премиерът за един ден" ще трябва да устоява на натиск от много страни. "Той е зодия Стрелец. В рождения му хороскоп неговият Марс се намира в дипломатичния знак Рак в заточение. Това му дава гъвкавост, стратегическа мисъл, но когато трябва да води битки, е по-склонен на компромиси. Извън природата му е да заема твърди позиции, но ако иска да остане в историята с добро, сега ще му се наложи. Има шанса да се справи, тъй като Сатурн (планетата на властта) е добре разположена в неговата карта", разкри Паскалева. 

Венера иска реформи

Според подредбата на звездите Марс в огнения знак Овен между 20 и 27 март ще направи доста тежки аспекти с Венера. "Тази планета има особено влияние върху хороскопа на България. Тя управлява четвърти дом, който се свързва с корените на държавността ни. Заради Слънцето и планетата на революциите и енергията Уран очаквам в скоро време да се повиши сеизмичната активност, а в социален план агресията и желанието за контрол на властта от хората. Ще има още по-категоричен императив от страна на протестиращите всички тайни съглашения да бъдат разкрити. Народът ще иска от днес за вчера, ако може, да се случват кардинални реформи", прогнозира Паскалева.

Райков и папата - астрални близнаци

Служебният премиер на България Марин Райков и новият папа аржентинският кардинал Хорхе Берголио се оказаха астрални двойници. Освен че са родени на една и съща дата 17 декември, и двамата поеха по трънливия път на властта на 13.03.13, съобщава агенция Standartnews.

Човек, колкото и да не вярва на астралните знаци, не може да не наостри внимание към подобно съвпадение. Родени на една дата и призвани в един ден да вадят "каруцата от калта". Тогава Райков е назначен за премиер на затъналата в мизерия, отчаяние и протести България. Берголио пък е избран за папа на римокатолическата църква, която се тресе от хомоскандали, финансови афери и шпиономания.

Само времето ще покаже дали 13-ият ден от третия месец на 13-ата година през това хилядолетие е бил фатален или щастлив за Райков и Берголио. Оптимистите виждат в него струпването на божественото число 3, символ на Светата Троица, и го тълкуват като добро предзнаменование. Според песимистите обаче 13-ките в стартовата дата за двамата лидери вещаят трънлив път.

Още по-интересна обаче е рождената дата 17 декември. Тя допълнително подхранва трансцендентните тълкувания. В древните календари това е последният ден от изчезналата зодия Змиеносец. Тя е била премахната от вавилонците, които искали 12 знака, а не фаталните 13. Така родените по това време на годината се присъединили към зодията Стрелец.

За змиеносците пише, че са създадени за ръководители. Те са интуитивни и мъдри. Умеят да се възползват от трудни моменти. Винаги са готови да се преместят от едно място на друго и да променят живота си. Добри са в изграждането на каквото и да било. Имат възвишени идеали, търсят мир и хармония, но много хора им завиждат на развитието.

Случайно или не, но по стечение на обстоятелствата и Марин Райков, и Хорхе Берголио влязоха в ролята на змиеносци точно в годината на Змията. В момент на криза и двамата трябва да омиротворяват, да връщат изгубеното доверие и да търсят хармония, единият в държавата, другият в църквата.

Времето ще покаже дали родените в последния ден на изчезналия астрознак ще имат сили да  изпълнят мисията, която Съдбата им е отредила.

Четете още в "Мистерии"-те на "Стандарт" на 19 март: Какво виси в кармата на България до 2018 г.; уникален пролетен хороскоп

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай