Сталоун се завръща в „Невъзможно бягство 2: Хадес"

Сталоун се завръща в „Невъзможно бягство 2: Хадес" | StandartNews.com

Няколко години, след като се измъква от непристъпния затвор "Гробницата", Рей Бреслин -трикратно номинираният за "Оскар" и отличен със "Златен глобус" Силвестър Сталоун - е начело на нова просперираща компания за охрана.

Спокойствието е относително, докато не изчезва човек от екипа му - майсторът по бойни изкуства Шу (Хуанг Ксяоминг). Не след дълго се оказва, че той е заключен зад стените на високотехнологичен лабиринт на ужасите, известен като "Хадес", в който затворниците са принудени да се бият като зверове помежду си. Бреслин се впуска в тайна и смъртоносна спасителна мисия с помощта на стар и не по-малко опасен познат.

Под една от снимките в Инстаграм, които Слай беше качил по време на снимките, пише: „На локация сме за „Escape рlan" в затвора Мансфийлд, където са снимали екстериорните кадри за филма „Изкуплението Шоушенк", но никога досега не са показвали вътрешността на това място. Повярвайте ми - да излежаваш присъда тук е било кошмарен ад. Заедно сме с моя добър приятел и колега Дейв Батиста".

Сценарист е Майлс Чапман, режисьор е Стивън С. Милър. В ролите са още Джейми Кинг, Джеси Меткалф, Уес Чатам.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай