Робин Уилямс - самотен гей в последния си филм

Робин Уилямс - самотен гей в последния си филм | StandartNews.com

Филмът "Булевард", последната работа на самоубилия се през август 2014 г. Робин Уилямс, ще бъде пуснат по кината в САЩ на 10 юли. В интернет вече може да се види трейлър на лентата. Уилямс е самотен 60-годишен мъж на име Нолан, страдащ от депресия. Бракът му отдавна не е щастлив, работата не му носи удовлетворение. Освен това е принуден да крие сексуалната си ориентация. Една нощ животът му коренно се променя, когато качва в автомобила си от улицата младия гей Лео, печелещ парите си с проституция. Режисьор на филма е Дито Монтиел.

Ролята в "Булевард" е определяна като една от най-сложните в кариерата на Робин Уилямс. Американските кинокритици дадоха висока оценка за актьорската му игра. Премиерата на лентата се състоя през април тази година на кинофестивала "Трайбека" и породи особени чувства и размисли година след самоубийството на актьора.

Преди трагичния си край Робин имаше възможност да заснеме няколко филма. Комедията "Нощта в музея: Тайната на фараоните" излезе през февруари тази година. Актьорът играеше ролята на Теодор Рузвелт в компанията с Бен Стилър и Оуен Уилсън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай