Мистериите на тайните общества по NEWS7

Мистериите на тайните общества по NEWS7 | StandartNews.com

Димитър Недков е специалния гост в предаването на Стойчо Керев

Булото на куп мистерии ще започне да пада от вторник, 19,30 ч, по NEWS7. Със специалното участие на автора на политически трилъри Димитър Недков започва новата рубрика на Стойчо Керев "Тайните общества" в предаването "Въпрос на гледна точка" по NEWS7. А след първия епизод във вторник поредицата ще продължи да се излъчва всеки понеделник от 19,30 ч.

"Илюминатите са тайно общество. Този термин се асоциира със зловещи обединения на заговорници, които се стремят да управляват световните дела и да променят из основи съществуващия ред. Нов световен ред e мантра или по-скоро думи, изричани от всички американски президенти от Никсън насам според автори отвъд Океана. Милиарди хора по света живеят в невежество. Пред очите ни политици осъществяват план за световно господство. Още от времето на Наполеон тайни общества използват политиците, за да превземат и управляват планетата. Сега, в началото на ХХI век, стратегията е към своя край. Целта на Новия световен ред е централизацията на властта, потушаването на всякаква критика към системата, комерсиализацията и продажбата на всичко като продукт. Вярвате или не - е въпрос на гледна точка", казва Стойчо Керев в анотацията към тайните от световен мащаб, които ще разкрие в предаването.

"Джон Кенеди беше последният истински президент на американците. Обеща да намали военното производство и да спре войната във Виетнам. Линдън Джонсън и ФБР му устроиха засада в Далас, Тексас. Хората по света бяха ужасени от убийството. Мъж на име Лий Харви Осуалд е обвинен. Дори и след побоите и мъченията той не се призна за виновен. Не му е позволен достъп до адвокат. ФБР прикри своето участие в атентата, като позволи на Джак Руби да убие Осуалд на живо по телевизията. Според доклада на комисията Уорън, убиецът на Кенеди е Осуалд. Някои членове на комисията са известни масони. Линдън Джонсън прекрати разследването по убийството. Робърт Кенеди се кандидатира за президент, обещавайки да спре войната във Виетнам. Той също е брутално убит. Милиони хора оплакаха смъртта на Робърт Кенеди, а с него и смъртта на американската демокрация. "Въпрос на гледна точка" ще разкрие тайни именно от такъв мащаб", добавя още Керев. Той ще провокира както своите гости в студио, така и зрителите от екрана, като им представя различен поглед по познати теми всеки делничен ден от 19,30 до 20,00 ч по информационния канал NEWS7.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай