23:50 ч.

18.04.17

1 мин.

0

0

0

bTV не излъчи "Шоуто на Слави" тази вечер

от Стандарт |

bTV не излъчи "Шоуто на Слави" тази вечер
Снимка: БГНЕС

"bTV излъчва повторение на епизод на Шоуто на Слави тази вечер. Предвиденият за тази вечер епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие на съдържанието му със стандартите за редакционно съдържание. bTV счита, че представянето на едностранна позиция противоречи на етичните стандарти и на добросъвестността. bTV стои твърдо зад спазването на законодателната рамка в страната и високоетичните стандарти".


Тази позиция изпратиха от ръководството на bTV до медиите, в която обясняват защо тазвечершното (18.04.2017 г.) издание на "Шоуто на Слави" не бе излъчено.


Припомняме, че на негово място тръгна епизод от предаването за избор на сценична партньорка на г-н Андреев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент