ВМРО: Изборите не бяха честни

ВМРО: Изборите не бяха честни | StandartNews.com

ВМРО – Българско национално движение определя изборните резултати като нечестни. Според ВМРО „вотът е бил подменен, фалшифициран, манипулиран, с купени цигански гласове, а самият изборен процес е бил тотално опорочен."

„Според прогнозните резултати от социологическите агенции в Народното събрание попадат същите тези, които бяха изгонени с камъни от гражданите само преди два месеца", казват от ВМРО.

„Начинът на провеждане на предсрочните избори е напълно в унисон с метода на управление на ГЕРБ през последните 4 години. ГЕРБ монополизираха властта чрез мачкане, терори, подслушване и всякакви незаконни и неморални похвати. От ВМРО изказваме искреното си огорчение, че сред лидерите на патриотичните формации надделя егоизма и не откликнаха на призивите ни за обединение. Данните към момента показват, че един патриотичен блок би бил трета политическа сила и нямаше да сме изправени отново пред абсурда етническата турска партия ДПС да решава съдбата на България. Призоваваме политическите сили, които участваха в дирижирания от ГЕРБ театър, наречен „извънредни парламентарни избори 2013" да последват нашия пример и да не признаят изборния резултат. Благодарим на всички български граждани, които с вота си подкрепиха ВМРО – Българско национално движение в днешния ден. На тях заявяваме, че ще продължим да отстояваме каузата и ще продължим битката - с обърнати знамена срещу монопола на властта! Борбата не е приключила! Време е за възмездие!", допълват от ВМРО.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай