Пуснаха Ториното срещу 10 000 лева

фото Канал 3

Пуснаха Ториното срещу 10 000 лева | StandartNews.com

Ивайло Борисов - Ториното излиза от ареста срещу парична гаранция от 10 000 лева. Ториното и още трима души са обвинени като помагачи в отвличането на 25-годишния Адриан Златков. На 2 февруари 2018 г. Софийски градски съд го остави за постоянно в ареста. Тогава съдът прецени, че с най-тежката мярка „задържане под стража" трябва да са всички четирима обвинени. Освен Ториното това са Здравка Стефанова /35 г./, Мартин Марков /43г./ и Георги Джамбазов /37г./.

Софийският апелативен съд (САС) пусна от ареста срещу „парична гаранция" и останалите трима. За Мартин Марков е в размер на 5 000 лв., а за Георги Джамбазов и Здравка Стефанова от по 10 000 лв.

"Съдебният състав прие, че няма обосновано предположение за съпричастност към инкриминираното деяние, в същото време определи мерки за неотклонение „парична гаранция". В закона е записано, че ако липсва обосновано предположение лицата се освобождават без мярка за неотклонение. Съдебният състав обсъди личностите и обществената опасност за всеки един от тях и им наложи мярка за неотклонение „парична гаранция", каза пред журналисти адвокат Марияна Тодорова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай