12:45 ч.

16.05.17

1 мин.

0

0

0

Застраховат колите на МО за 470 000 лв.

от редактор |

Застраховат колите на МО за 470 000 лв.

Каракачанов обяви първата си обществена поръчка


Министерство на отбраната ще се погрижи за автопарка си за 470 000 лв. Толкова ще бъдат платени за "Гражданска отговорност" и застраховка "Каско" за 2018 г., обяви БГНЕС. 


Министърът на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов обяви първи търг, откакто пое поста. Поръчката има две обособени позиции: първата - за застраховане на ППС на Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия със застраховка "Каско" за 2018 г. и втората - застраховане на ППС на Министерство на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия със задължителна застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите и застраховка "Злополука на местата в МПС" за 2018 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент