07:45 ч.

09.11.17

1 мин.

0

0

0

Три българки с 5000 евро за наука

от редактор |

Три българки с 5000 евро за наука

5000 евро стипендия ще получат утре три жени учени. Това е признание за огромния им научен потенциал. Имената на победителките по програмата „За жените в науката" за 2017 г. ще бъдат обявени на официална церемония на 10 ноември - Световният ден на науката за мир и развитието.


Церемонията ще се състои в Софийския университет „Св. Климент Охридски". Университетът заедно с L'Oréal България и Националната комисия за ЮНЕСКО-България са партньори и съорганизатори на инициативата, която цели да окуражи младите жени в България са изберат професионално развитие именно в научната сфера.


Програмата за провежда за седма поредна година е България, като за първи път победителките са учени от трите основни научни направления – биология, химия и физика.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент