18:15 ч.

02.01.18

1 мин.

0

0

0

Симеон Сакскобургготски и фамилия посрещнаха 2018-а в Боровец

от редактор |

Симеон Сакскобургготски и фамилия посрещнаха 2018-а в Боровец

За 80-ия си юбилей Цар Симеон беше зарадван с нов подарък. Царското семейство го изненада като всички се събраха отново заедно да прекарат коледните и новогодишните празници в Боровец.


От Лондон пристигнаха Княз Кирил и децата му Мафалда, Олимпия и Тасило. От Мадрид – князете Кубрат и Константин-Асен, заедно със семействата си, Княгиня Мириам с князете Борис и Белтран, а още от преди Коледа в Боровец със семейството си е Княгиня Калина.


Преди да отпътуват към "Царска Бистрица' на 27 декември, Царят и семействата на князете Кубрат и Константин – Асен си направиха снимка пред възпоменателната плоча за Княз Кардам в парка "Врана".


През 2014 година, когато Князът беше в кома в дома си в Мадрид, по случай неговия 50-и юбилей, по инициатива на обществен клуб "Корона" беше посадена брезова горичка от 50 дървета.


Веднага след това отидоха в Боровец, където с нетърпение ги очакваше да ги посрещне Царица Маргарита.


Днес Царското семейство присъства на водосвет за здраве и успехи през новата година, който беше отслужен в православния параклис в Царска Бистрица "Свети Йоан Рилски Чудотворец".


Той е построен от Цар Симеон и осветен през 2006 година на мястото, където се венча Княгиня Калина. Така семейството отбеляза и 15 години от сватбата на Княгинята и г-н Китин Муньос, които се навършиха на 26 октомври 2017 година.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент