09:44 ч.

09.09.16

2 мин.

0

8

0

Митьо Очите: Каквото имах към държавата, съм си го платил

от Стандарт |

Митьо Очите: Каквото имах към държавата, съм си го платил

„Може ли за две паркоместа да ме убият – убиха един човек, раниха друг. Кой да ме пази от властта. Аз, каквото имах към държавата, съм си го платил. Осъдиха ме, излежах си, сега съм се хванал на работа, работя". Това заяви пред бТВ Митьо Очите по повод нападението над него в Слънчев бряг.


Разбрахме се с приятели да отидем да хапнем, отидохме в заведението и те започнаха да стрелят. Аз бях с бронежилетка, но без оръжие и никой, който беше с мен, нямаше оръжие.Аз влязох вътре с пурата, разказа Димитър Желязков за фаталната вечер. И уточни, че винаги носи бронежилетка.


„Явно са ме чакали, изненадан съм, вижте ме в какво положение съм. Трети месец аз съм на никъде", продължи той. И уточни, че не познава Божо Кравата, нито знае кой е подготвил атаката.


„Не им пращам некролози, те сами си ги рисуват. На това положение как си го представяте да пращам некролози", каза Очите.


„Страхуват се пред телевизията, като стреляха, не се страхуваха. Някой ударен от тях има ли? От какво се страхуват. Като се страхуват, да идат в полицията. Защо не отиват там? Аз вярвам", коментира още той.


„Децата са си направили фирма. Нали трябва да се развиват, да печелят пари", коментира половинката на Желязков по повод бизнеса на дъщеря им.


„Много е трудно, не го пожелавам на никого. Децата също го преживяха много тежко. Всички лекари ми отказваха, казваха, че няма да ни приемат. Предстоят ни контролни прегледи, той има поражения на единия уретър. Той трябвало да зарасне, а ако не, трябвало да се използват пластики. Много е дълъг пътят", каза още тя.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 02:16 · 11.09.2016
Кой ходи на ресторант с бронежилетка за да се почерпи с приятели?
Потребител · 17:06 · 10.09.2016
Нерез, продукт на бездържавието последните двайсетина години. Местото му е на бесилката, не по телевизията.
Потребител · 22:20 · 09.09.2016
Ако е мъжкар, сега ще разкаже на кои политици плаща. Ама не е, а и има какво да губи
Потребител · 14:37 · 09.09.2016
"Аз бях с бронежилетка" аз пък съм без и си ходя без да ме стрелят. За всичките отрепки трябва да ви направят един мега пандиз, в който аз с удоволствие ще инвестирам.
Потребител · 14:22 · 09.09.2016
Ало Стандарт защо си мислите че ме интересува това Нещо?
Потребител · 13:05 · 09.09.2016
Нагъл копелдак
Потребител · 11:28 · 09.09.2016
Зъркелът с пластмасовия анус си мисли че Цеца Ферибота е държавата.
BarakBaghdadi · 11:12 · 09.09.2016
Горкият, чак ми дожаля за човечецът. Като му слушам тъжната песен и му гледам тъжните гоооолеми очи се сещам за този герой

http://wreporter.com/wp-content/uploads/2011/10/Puss-in-Boots-leapt-at-the-box-office-in-North-America.jpeg
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент