Митьо Очите: Каквото имах към държавата, съм си го платил

Митьо Очите: Каквото имах към държавата, съм си го платил | StandartNews.com

„Може ли за две паркоместа да ме убият – убиха един човек, раниха друг. Кой да ме пази от властта. Аз, каквото имах към държавата, съм си го платил. Осъдиха ме, излежах си, сега съм се хванал на работа, работя". Това заяви пред бТВ Митьо Очите по повод нападението над него в Слънчев бряг.

Разбрахме се с приятели да отидем да хапнем, отидохме в заведението и те започнаха да стрелят. Аз бях с бронежилетка, но без оръжие и никой, който беше с мен, нямаше оръжие.Аз влязох вътре с пурата, разказа Димитър Желязков за фаталната вечер. И уточни, че винаги носи бронежилетка.

„Явно са ме чакали, изненадан съм, вижте ме в какво положение съм. Трети месец аз съм на никъде", продължи той. И уточни, че не познава Божо Кравата, нито знае кой е подготвил атаката.

„Не им пращам некролози, те сами си ги рисуват. На това положение как си го представяте да пращам некролози", каза Очите.

„Страхуват се пред телевизията, като стреляха, не се страхуваха. Някой ударен от тях има ли? От какво се страхуват. Като се страхуват, да идат в полицията. Защо не отиват там? Аз вярвам", коментира още той.

„Децата са си направили фирма. Нали трябва да се развиват, да печелят пари", коментира половинката на Желязков по повод бизнеса на дъщеря им.

„Много е трудно, не го пожелавам на никого. Децата също го преживяха много тежко. Всички лекари ми отказваха, казваха, че няма да ни приемат. Предстоят ни контролни прегледи, той има поражения на единия уретър. Той трябвало да зарасне, а ако не, трябвало да се използват пластики. Много е дълъг пътят", каза още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай