19:50 ч.

08.11.17

1 мин.

0

1

0

Кюстендил и Дупница остават без кабеларка

от Руми Борисова |

Кюстендил и Дупница остават без кабеларка

Без местна кабелна телевизия ще останат след Нова година Кюстендил, Дупница и региона.


Кабеларките са на един собственик, който вече е обявил, че спира излъчването "поради икономически съображения". Без работа ще останат 22-ма души от редакционните екипи на двете медии. Пред тях собствениците Марин Чукарски и Иван Коцелов са обяснили, че месечно каналът се дотира с 25 000 лв. Предизвестие за освобождаване от работа репортери, редактори, говорители и др. ще получат с дата от 1 декември.


От 1 януари догодина ще бъде закрит и филиалът на tv кабела в Гоце Делчев. Според запознати трите града може да не загубят кабеларките си ако се яви купувач на тази част от дяловете в акциите, касаеща информационно-новинарската част. Останалите услуги на оператора ще се запазят.


Постоянни абонати на кабела вече обявяват, че ще се откажат от абонамента си, тъй като за тях най-важното от тази фирма доставчик е именно местната телевизия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 01:38 · 09.11.2017
E, tova da im e nai-golyamata griga na Kustendil i Dupniza!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент