Краденият "Ровър" бил собственост на Калинка

Краденият "Ровър" бил собственост на Калинка | StandartNews.com

София. Откраднатият джип Range Rover Evoque се ползва от 35-годишната Калинка Стефанова, научи "Стандарт". Лъскавото возило е лизингово и е дадено на Калинка за 8 март 2012 година само няколко дни преди рождения й ден, който е на 13 март.

Тя има 10-годишен син, от няколко години е разведена. Родом е от Габрово, но от години живее в столицата. Полицаите я търсили вчера на адреса й по лична карта на ул. "Костенски водопад" 59 в кв. "Гоце Делчев", но се установило, че живее в нова кооперация в кв. "Манастирски ливади" бл. 12А.

От това място всъщност е откраднат й джипът. Съседите на Калинка я описаха като много мила жена, която има добър стандарт на живот. Дори дарила апартамента й в "Гоце Делчев" на бедни хора. Най-близка била сестра й Стефка, която често й гостувала. Кооперацията разполага с подземен гараж, но жената предпочитала да отставя возилото, което е над 85 000 лева, на улицата, вероятно заради трудното паркиране, коментираха комшиите.

Крадената кола удари автомобила на шефа на ДАНС Константин Казаков. Инцидентът разбуни духовете в МВР, след като се появиха информации, че става дума за атентат срещу него. От МВР обаче опровергаха тази информация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай