Алпинисти обраха Камен Воденичаров

Алпинисти обраха Камен Воденичаров | StandartNews.com

София. Крадци алпинисти обраха актьора Камен Воденичаров. Апашите влезли през терасата на петия, последен етаж, в кооперация на ул. "Г.С Раковски".

Те се спуснали от покрива с въже, вързано за комина, счупили металните шишове, които пречат на преминаването, и се приземили на балкон в съседния вход. Оттам се прехвърлили на терасата на актьора. Разбили вратата на кухнята и се промъкнали в дома на Воденичаров.

"Взели са телефони, фотоапарати, очила, скъпи запалки, бижута и т.н. Подадох сигнал в Първо РПУ, дойдоха полицаите, провериха всичко, но толкова скоро едва ли ще има резултат. Никой не е видял извършителите, явно е било тъмно. Явно са ме следили и са ме наблюдавали, което най-много ме тормози. Ужасно е усещането някой да ти влезе в жилището", разказа пред агенция "Блиц" Воденичаров.

Полицаите видели, че има въже, вързано за комина, и така разбрали откъде апашите са нахлули.

"Всичко беше по земята, документите ми бяха разпилени. Постепенно откривам още липси, като например шишета с парфюми. Най-смешното е, че са взели стотинките от един буркан от туршия, които са на обща стойност 30-40 лева. Доста професионално е изпълнението на преминаването, на влизането в жилището. Изглежда кокошкарско престъпление, но са влезли доста професионално", допълни още актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай