Стоичков с безсрочен договор в "Литекс"

Стоичков с безсрочен договор в "Литекс" | StandartNews.com

Ловеч. Новината, която се знаеше от доста време, днес стана факт. Христо Стоичков пристигна точно в 11,40 ч на стадиона на "Литекс" и беше представен пред медиите лично от собственика на клуба Гриша Ганчев.

"Договорът му е безсрочен. Ще остане докато той иска, защото световните звезди са не повече от 20-30 и не трябва да се уволняват", обяви Ганчев. Босът разкри още, че с назначаването на Стоичков е сбъднал една своя мечта. "Винаги съм искал той да бъде треньор на моя отбор", каза Ганчев и връчи на Камата фланелка с номер 1 на гърба.

"Винаги си бил номер 8, но сега вече си номер 1", обърна се бизнесменът към Ицо. Самият Стоичков представи екипа си, с който ще работи в Ловеч. Това са испанецът Хосе Рамон, сърбинът Душко Тошич, който ще отговаря за физическата подготовка, Петко Петков, а треньор на вратарите остава Здравко Букарица. "Няма на кого да се доказвам, освен на Господ", обяви в типичния си стил Стоичков пред медиите. Той разкри още, че основната цел пред отбора този сезон е спечелване на купата, за да може наесен отборът да играе в евротурнирите.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай