09:51 ч.

09.05.12

1 мин.

677

0

0

Без одит за цените на лекарствата

от Стандарт Нюз |

Без одит за цените на лекарствата

София. Депутатите отхвърлиха предложението за одит за ценообразуването на лекарствата с вносител заместник-председателя на ПГ на Синята коалиция Ваньо Шарков. От общо гласували 129 народни представители „за” гласуваха 53-ма, „против” – трима, „въздържал се” – 73-ма.


По-рано съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Мартин Димитров заяви, че от Сметната палата са отговорили, че този одит може да бъде готов до септември. „Той ще включва ценообразуването в редица европейски страни, какъв е механизмът, какво е ценообразуването, което да гарантира ниски цени на лекарствата”, каза още Димитров.


В парламента е внесен проект за декларация на Народното събрание на Република България по повод 20-годишнина от приемането на Република България за член на Съвета на Европа с вносител Лъчезар Тошев, Ваньо Шарков, Мартин Димитров, Цветан Костов, Асен Агов, Димо Гяуров и Иван Николаев Иванов, разпределена в Комисия по външна политика и управа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент