Цвета Караянчева за "Стандарт": Младите могат да се радват на сигурен живот у дома - Общество - Стандарт Нюз


12:00 ч.

10.08.18

2 мин.

0

0

0

Цвета Караянчева за "Стандарт": Младите могат да се радват на сигурен живот у дома

от редактор |

Цвета Караянчева за "Стандарт": Младите могат да се радват на сигурен живот у дома

Наша обща отговорност е да открием и развием талантите на всяко българче


Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще, кауза. Това са само малка част от отговорите, които всеки от нас би могъл да даде. Верен на каузата си да пази българското, за работи за Отечеството и да дава всеки ден по поне един аргумент на младите хора да останат и да работят за родината, "Стандарт" реши да посвети броя в деня на своята 26-годишнина на родолюбието. Потърсихме 26 знакови лица от властта, политиката, бизнеса, научните среди, за да ни кажат своята гледна точка защо трябва да останем в България и да работим за нея. Защо това трябва да направят най-вече младите хора - нашето бъдеще. Представяме позицията на Цвета Караянчева, председател на 44-ото НС


Младите могат да се радват
на сигурен живот у дома


ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА
Председател на Народното събрание


България е страна, която се променя и развива, а това създава нови възможности за нейните граждани и особено за младите хора. Днес те могат да живеят и работят в Родината си, да бъдат част от глобалния свят, да се ползват от неговите достижения, но и да се радват на мирния, сигурен и спокоен живот у дома.
Семейството, училището и обществото заедно формират ценностите на децата ни, техните мечти и цели. Наша обща отговорност е да открием и развием талантите на всяко българче, но и да възпитаме в него чувството за памет и принадлежност към своя народ и земя. Общият просперитет е невъзможен без енергията и знанията на младите хора. Затова те са ни необходими тук, в Родината, където, освен че имат широко поле за изява, са най-обичани и ценени.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент