09:24 ч.

02.12.13

1 мин.

3001

4

0

Актьори с нова акция срещу правителството

от Даниел Николов |

Актьори с нова акция срещу правителството
Снимка: архив, Стандарт Нюз

София. Актьорите, подкрепящи "Ранобудните студенти" в протеста им срещу правителството, организират поредната си акция пред Народното събрание в понеделник.


Под надслова "Да погребем морала на българските политици" те се събират в 14.30 в градинката "Кристал", откъдето ще тръгнат към парламента.


Идеята е всички да носят черни дрехи, като това ще е своеобразно траурно шествие, подобно на сцена от пиесата "Животът е прекрасен" на режисьора Александър Морфов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:37 · 02.12.2013
КОМЕДИАНТИ !
Pasi · 10:45 · 02.12.2013
Гюролтия
Талибани, хунвейбини,
И от НАТФИЗ Арлекини,
Дадзибао ни предлагат
и флаш- моби разиграват.

Вдигат много гюролтия,
а пък малка са сюрия!
Скоро ще са отиграни:-
хунвейбини,талибани!
Паси,31.10.2013
Потребител · 10:07 · 02.12.2013
БРАВО.МНОГО СМЕ БУДНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ И ВИЖДАМЕ ЛЪЖИТЕ И ДЕМАГОГИЯТА НА НАТРЕСЕНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ КАК ВКАРВАТ ДЪРЖАВАТА НИ В ДЪЛГОВЕ И СМЕ СЪПРИЧАСТНИ КЪМ ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ОСТАВКАТА ИМ.ОСТАВКА
Потребител · 10:05 · 02.12.2013
БЪЛГАРИЯ Е С ВАС!ОСТАВКА!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент