Повече билети се търсят за "На всеки километър"

Повече билети се търсят за "На всеки километър" | StandartNews.com

Повече билети търсят българите за филма "На всеки километър". В 12.00 ч. в касите на кината 30.2% от зрителите са купили билети, за да гледат приключенията на майор Деянов. 29.1% пък са предпочели да седнат в киносалоните за лентата "Магистралата".

Драмата "1001 нощ" са предпочели 11% от киноманите. Други 9.5% са купили билети за "Великият диктатор". След като сутринта ранобудните зрители се любюваха повече на "Ян Бибиян", по обяд "Дамата с камелиите" поведе. За нея се подреди опашка от 4.2%, докато приключенията на пакостника Ян Бибиян се гледаха от 4%. До 12 ч. малко над 17% от киноманите минаха през киносалоните.

Около 2% от киноманите са си купили билети за филмите "Господар и командир" и "Гордост и предразсъдъци". Близо 3 на сто от киноманите пък са избрали лентата "Бургас и морето".

Припомняме ви, че в 11 ч. сутринта филмът "Магистралата" бе по-гледан от "На всеки километър". Според информация на "Стандарт Нюз" 22.1% от българите предпочетоха героите от 1975-та. Главни действащи лица в "Магистралата" са железничарят и инженерът. "На всеки километър" бе събрал 20.5 на сто. Приключенията на Шехерезада избраха да гледат 11.2%, а "Великият диктатор"- 7.8%. "Ян Бибиян" наблюдаваха 4.2 на сто, а романтично настроени да видят новата версия на "Дамата с камелиите" бяха 3.7 на сто от филмовите запалянковци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай