След К-19: Ути тества обонянието си с гъби

Кулинарят призова за толерантност към заразените

След К-19: Ути тества обонянието си с гъби | StandartNews.com

Кулинарят Ути Бъчваров вече е напълно здрав, след като преболедува инфекция с коронавирус. От 3 юни до 3 юли той е бил изолиран със семейството си, но вече е във форма. Възвърнали са се вкусовите му усещания и обонянието, които беше загубил по време на болестта. "Приятели ми пратиха кошница с горски гъби, чудесни са, усетих всичките им аромати", каза Ути пред Нова тв. 

Той призова хората да бъдат толерантни към заразените, след като е бил обвиняван, че, едва ли не, е заразил цялото северно Черноморие, защото е бил в изолация в къща край Варна. Заразил е и един човек, когото закарал в болница, без да знае, че е положинелен с коронавирус. 

"В къмпингите по морето има много хора, които обявяват, че са се изолирали в караваните си, да ги изгоним ли", каза шоуменът. Той припомни, че осъдително отношение е имало и след като стана ясно, че Григор Димитров е с коронавирус.

Когато станало ясно, че пробата му е положителна, много хора го питали дали е истина, защото бил единственият, когото познават като носител на заразата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай