Новите смартфони на Xiaomi ще бъдат представени още на 28 декември

Китайската премиера на устройствата за следващата година идва още преди края на 2021 година

Новите смартфони на Xiaomi ще бъдат представени още на 28 декември | StandartNews.com

Една от най-бързо развиващите се компании в света на смартфоните изглежда предприема изненадващ ход за премиерата на своите най-нови устройства. Докато останалите производители насрочват премиерите си за януари, февруари и март, Xiaomi ще направи своето представяне още на 28 декември.

За това подсказва покана, изпратена до медиите в навечерието на коледните празници. Новата серия, която ще се нарича Xiaomi 12, идва преди всички големи изложения и премиери, които трябва да се състоят през 2022 година.

И ако представянето на новите смартфони в Китай ще е още тази година, то европейският им дебют вероятно все пак ще е по време на Световния мобилен конгрес в Барселона. Въпреки това ранната поява на устройствата ще позволи те да са първите на пазара, които се задвижват от най-новата платформа на Qualcomm - Snapdragon 8 Gen 1.

Според слуховете, които вече се появиха, новите устройства и най-вече флагманите ще имат сериозен напредък при камерите. Там според мнозина специалисти, Xiaomi ще започне да си партнира с Leica, която до преди година имаше партньорство с Huawei.

Сред новите модели на Xiaomi ще видим най-вероятно един основен, апарат наречен Ultra Enhanced, както и Pro, Lite и Mini, въпреки че имената може да не следват точно тези наименувания. С това още в началото на годината, китайската компания ще има нови смартфони във всички класове.

 

А тук ще намерите още технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай