Уилям и Хари се скараха заради баба си

Това е най-сериозният кралски разрив от десетилетия, твърдят от двореца

Уилям и Хари се скараха заради баба си | StandartNews.com

Принц Уилям e разярен и натъжен от острия тон на Меган и Хари към кралицата. Според него последното изявление на двойката е "обидно, неуважително и дразнещо". Херцогът на Кеймбридж е „шокиран и натъжен“ от поведението на брат си спрямо монарха, пише Дейли мейл.

Източници съобщиха за Sunday Times, че  след като Хари и Меган се отказаха от кралско покровителство, Нейно Величество коментира, че „животът на обществена служба“  не е съвместим с доходите от новата кариера на двойката в Америка. Придворните и другите членове на семейството бяха разстроени от тона на отговора, пуснат само минути след съобщението на кралицата - в него се казва, че  „услугата е универсална“. 

Този спор още повече натоварва отношенията между Уилям и Хари, като някои в двореца твърдят, че това е най-сериозният кралски разрив от десетилетия. 

Очаква се подробности да станат ясни в интервюто на Опра Уинфри, което ще бъде излъчено на 7 март. Водещата пристигна от Калифорния с частния си самолет на стойност 50 млн. британски лири, за да направи интервю с Хари и Меган.

Източници твърдят пред The ​​Sun, че достъпът на водещата на шоуто й е дал „истинска представа“ за раздора с кралското семейство и вярват, че интервюто й, което ще бъде излъчено на 7 март, ще бъде „чисто злато“.

 Опра Уинфри е прекарала два дни с двойката миналата седмица, заснемайки интервюто в сряда и четвъртък.

Нейно величество не е била уведомена, че херцогът на Съсекс и съпругата му са се съгласили да говорят с американската водеща.  Тя научила за това едва когато американската телевизионна мрежа CBS прибързано е съобщила новината в понеделник.

Обичайно е членовете на кралското семейство да съобщават, когато решат да дават телевизионни интервюта. Но Хари го е запазил в тайна.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай