Тръмп разкара нахална ТВ водеща

Президентът искал да покаже "пристрастността" на водещата

Тръмп разкара нахална ТВ водеща | StandartNews.com

Американският президент Доналд Тръмп вчера прекъсна запис на интервю за програмата "60 минути" на телевизия Си Би ЕС и заплаши да го разпространи преди програмираното му излъчване в неделя, за да покаже "пристрастността" на водещата, съобщиха ДПА и ТАСС.

Си Би Ес съобщи в "Туитър", че Тръмп е прекъснал интервюто с водещата Лесли Стол, но не посочи повече подробности.

Според телевизия Си Ен Ен, която цитира двама източници, запознати с инцидента, Тръмп разговарял със Стол 45 минути, след което неочаквано прекъснал интервюто, като заявил, че според него телевизията вече има достатъчно материал. Президентът не се върнал за втората част от записа, където трябвало да се появи заедно с вицепрезидента Майк Пенс.

"Имам удоволствието да ви информирам, че в интерес на точността (...) смятам да постна моето интервю с Лесли Стол за предаването "60 минути" преди излъчването му в ефир", написа президентът в "Туитър". "Това ще бъде направено, за да може всеки да види какво представлява едно фалшиво и пристрастно интервю", добави той.

Тръмп публикува в Туитър и кратко видео с кадри, на които водещата в присъствие с други хора разговарят с него. Той посочи, че видеото било заснето след записа на интервюто в Белия дом и отбеляза, че водещата не носи предпазна маска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай