Що за същество? Чупакабра ли е

Звярът души кокошките в Терновски район във Воронежска област

Що за същество? Чупакабра ли е | StandartNews.com

Странно същество отне съня на хората в Терновски район във Воронежска област. Те обсъждат в социалните мрежи странно същество, което в продължение на месеци обикаляло из селата и душало кокошките и по-дребния добитък. Те са успели да заснемат звяра, който най-накрая бил убит, съобщава БЛИЦ.

От кадрите става ясно, че той не прилича на нищо познато досега. Някои смятат, че това е самият Чупакабра, докато други твърдят, че това е просто гигантски плъх.

Макар  Чупакабра да е същество, обитаващо, според легендите, южните части на Северна Америка, Централна Америка и Южна Америка, от години периодично се появяват съобщения за руски ловци, които са го заловили. Труп на страшен звяр бе намерен в руския град Плес, област Иваново, през 2016 г. Той бил изхвърлен на брега на Волга. Съществото, което ловувало в близката гора, можело и да плува. То имало дълга шия, големи зъби, силни лапи с остри нокти, дълга опашка, извита назад, големи уши и къса козина. Ловец на име Сергей, който открил тялото на страховитото създание, споделил тогава, че за първи път вижда такъв звяр, но е убеден, че трупът е на Чупакабра.

Звярът от 2016 г.

За страшно същество се заговори и в Амурска област в Русия година по-късно. Жител на село Гилчин  разказа пред руски репортери, че то се появило ненадейно, било неадекватно, сякаш ходело на сън. Вървяло бавно и безшумно.

Съществото, заснето през 2017 г.

Миналата година и жители на село в руската република Башкортостан хванаха агресивно и кръвожадно животно с червени очи и големи зъби. Звярът нападнал курник.

2020 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай