Путин изненадан от Байдън, медиите му пречели

Образът на Джо Байдън, обрисуван от медиите, не отговаря на реалността

Путин изненадан от Байдън, медиите му пречели | StandartNews.com

Образът на Джо Байдън, обрисуван от медиите, не отговаря на реалността. Това обяви руският президент Владимир Путин, цитиран от "Спутник".

"Този портрет на президента Байдън, обрисуван от нашите медии и дори от американските медии, няма нищо общо с реалността", отбеляза руският президент,  обръщайки се към възпитаници на руското Висше училище за публична администрация.

Характеризирайки американския държавен глава като "професионалист" и казвайки, че Русия трябва да работи с него "много внимателно, за да не пропусне нищо", Путин уточни, че Байдън е изглеждал много енергичен по време на преговорите, въпреки дългите разстояния, които е изминал, за да бъде на срещата, и отбеляза, че по време на часовете им на преговори лице в лице, президентът на САЩ се е показал като адекватен на разглежданите въпроси. Путин добави, че атмосферата на преговорите е била достатъчно приятелска.

Путин също така посочи, че двамата с Байдън са разбрали взаимно позициите си по ключови въпроси и че самата среща е довела до разбирателство относно области, в които Русия и САЩ могат да подобрят сътрудничеството

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай