Палава учителка по математика отива в затвора, спала с 16-годишни

Отнемат правата на преподавателката, била сексуален насилник

Палава учителка по математика отива в затвора, спала с 16-годишни | StandartNews.com

Учителка беше осъденана година затвор в американския щат Охайо, след като се установи, че е спала с две 16-годипни момчета.

29-годишната Кристина Сосби преподавала по принцип математика, но се оказа, че осветлявала двама свои 16-годишни ученици в секса чрез практическо обучение. За това тя ще излежи една година в затвора. Грозяха я до 5 зад решетките, но тя постигна споразумение, в което признава вината си, съобщи BG VOICE.

Математиката Сосби е преподавала в Choffin Career and Technical Centre в Янгстаун, но не била служителка на учебното заведение, а работела по линия на организацията Pace.

Помощник-прокурорът Гейб Уайлдман разкри, че Сосби е „търсела плячка“ след своите ученици. Секс-занималнята с тийнейджърите се развихрил в хотел на Courthouse Square, който оттогава е сменил собственика си.

Похотливата учителка ще излежи една година в затвора и ще бъде регистрирана като сексуален насилник от трети разред. Тя губи завинаги разрешителното си да преподава математика.

Това е втори случай за месеца на учителка, омотала в сладострастните си мрежи свой ученик. Миналия петък 20-годишната учителка по английски Аяна Машел Дейвис бе арестувана във Флорида за секс с 16-годишен ученик, след като видео от тяхната любов изтекло в TikTok и стана достояние на учениците в нейното училище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай