Ответен удар! Бъкингам разследва Меган

Тормозела ли е жената на Хари кралския персонал?

Ответен удар! Бъкингам разследва Меган | StandartNews.com

Колаж: Дейли Експрес

Бъкингамският дворец наскоро обяви, че ще бъде проведено разследване на доклади, според които Меган е тормозила кралския персонал. Кралските чиновници обаче са готови да предадат разследването на независими външни следователи, съобщи Дейли Експрес. Херцогът и херцогинята на Съсекс е малко вероятно да бъдат помолени да помогнат с разследването, въпреки че са писали до Двореца за това, което може да предложи още „мъчителни истории“.

ВИЖ ОЩЕ: Обвиниха Меган Маркъл в тормоз

Кралски източник заяви пред The ​​Sunday Times: Истински най-лоши случаи не са излезли. Има някои мъчителни истории, които могат да бъдат разказани.“.

Очаква се редица бивши и настоящи помощници на кралските власти да дадат подробности за разследването, след като са били възпрепятствани да дадат показания по време на неотдавнашното съдебно дело на Меган.

Друг източник на двореца добавя: „Има много неща, които биха могли да излязат, за които не е казвано досега.“.

Всичко това се случва, след като двама възрастни членове на персонала заявиха неотдавна, че са били тормозени от Меган. Съобщава се също така, че друг бивш служител е казал, че са били „унижени“ и твърди, че двамата служители са били тормозени.

Меган отрече обвиненията. Развръзката предстои.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай